Διέρρηξε δυο σούπερ μάρκετ μέσα σε λίγη ώρα

Διέρρηξε δυο σούπερ μάρκετ μέσα σε λίγη ώρα

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς που έκαναν περιπολία στην περιοχή

Διέρρηξε δυο σούπερ μάρκετ μέσα σε λίγη ώρα
«Γκρέμισε» την γυάλινη είσοδο ενός σούπερ μάρκετ στην Κατερίνη και, αφού άδειασε το ταμείο, άρχισε να φορτώνεται με διάφορα εμπορεύματα ένας 27χρονος Έλληνας διαρρήκτης! Ωστόσο, άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που περιπολούσαν στην περιοχή άκουσαν το κρότο, έτρεξαν στο κατάστημα και τον έπιασαν στα πράσα. 

Όπως διαπιστώθηκε στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκε ο δράστης, που είναι σεσημασμένος για διάφορα ποινικά αδικήματα, νωρίτερα είχε παραβιάσει και άλλο ένα κατάστημα στην ίδια περιοχή αλλά δεν είχε κλέψει κάτι! Η έρευνα για την δράση του, πάντως, συνεχίζεται ενώ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης. 

*** Ένα φορτηγό αποπειράθηκαν να κλέψουν τρεις νεαροί από το 25ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων στο οποίο ήταν σταθμευμένο, αλλά έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή με άλλο όχημα. Άνδρες της Ασφαλείας που ξεκίνησαν αναζητήσεις εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα τους τρεις 18χρονους, τους συνέλαβαν και τους παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης