Στη φυλακή σύζυγος που τράκαρε ενώ έκανε σεξ με τη γυναίκα του στο αμάξι, προκαλώντας τον θάνατό της

Στη φυλακή σύζυγος που τράκαρε ενώ έκανε σεξ με τη γυναίκα του στο αμάξι, προκαλώντας τον θάνατό της

Mία στιγμή απίστευτης ηλιθιότητας κυριολεκτικά διέλυσε τη ζωή μιας οικογένειας από τη Νότια Φλόριντα των ΗΠΑ

Στη φυλακή σύζυγος που τράκαρε ενώ έκανε σεξ με τη γυναίκα του στο αμάξι, προκαλώντας τον θάνατό της
Mία στιγμή απίστευτης ηλιθιότητας κυριολεκτικά διέλυσε τη ζωή μιας οικογένειας από τη Νότια Φλόριντα των ΗΠΑ, καταλήγοντας στον θάνατο της μητέρας και - όπως αποφάσισε σήμερα το δικαστήριο - στη φυλάκιση του πατέρα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Τα αθώα θύματα αυτής της ιστορίας, τα δύο παιδιά τους ηλικίας 12 και 13 ετών, θα μεγαλώσουν χωρίς τους γονείς τους, ως αποτέλεσμα του θανατηφόρου τροχαίου που συνέβη πριν από τρία χρόνια και είχε προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ.

Ένα βράδυ του Μαρτίου του 2014, ο Matthew Notebaert και η σύζυγός του Amanda, επιστρέφοντας από μια συναυλία και έχοντας καταναλώσει αρκετό αλκοόλ, αποφάσισαν να κάνουν σεξ καθ' οδόν προς το σπίτι τους. Η κατάληξη αυτής της ανόητης απόφασης ήταν ολέθρια: Ο Notebaert έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο έπεσε σε ένα κανάλι, με αποτέλεσμα η σύζυγός του να σκοτωθεί ακαριαία. Όταν έφτασε η αστυνομία, βρήκε τη γυναίκα νεκρή και τον ίδιο σοβαρά τραυματισμένο στα πόδια. Ήταν και οι δυο τους γυμνοί από τη μέση και κάτω.
Κλείσιμο

Με δάκρυα στα μάτια, ο Matthew Notebaert απολογήθηκε εχθές στο δικαστήριο, εξηγώντας ότι εκείνη η μοιραία έξοδος ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι έβγαινε μόνο του μετά τη γέννηση της κόρης τους. «Η συναυλία ήταν το δώρο μου για εκείνη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», είπε ο άνδρας, εμφανώς συντετριμμένος, συμπληρώνοντας ότι οι λέξεις δεν επαρκούν για να εκφράσει πόσο του λείπει η γυναίκα του.

Ο Notebaert δήλωσε ένοχος τον περασμένο Φεβρουάριο για ανθρωποκτονία σε τροχαίο ατύχημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γονείς της αδικοχαμένης συζύγου του - οι οποίοι έχουν αναλάβει την ανατροφή των παιδιών - ζήτησαν από το δικαστήριο να επιβάλλει την αυστηρότερη δυνατή ποινή στον γαμπρό τους. Ωστόσο τελικά του αναγνωρίστηκαν μερικά ελαφρυντικά, με αποτέλεσμα να μειωθεί η ποινή του στο μισό.

«Είχες υποχρέωση να φροντίσεις να γυρίσει με ασφάλεια η γυναίκα σου στο σπίτι», ήταν η τελευταία φράση που είπε ο πατέρας της κοπέλας, Mike Stacay, στον γαμπρό του στο δικαστήριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης