Εκατοντάδες Βρετανοί υποδέχθηκαν γυμνοί το Φθινόπωρο!

Εκατοντάδες Βρετανοί υποδέχθηκαν γυμνοί το Φθινόπωρο!

Δείτε πώς αποχαιρετούν το καλοκαίρι και καλωσορίζουν τον χειμώνα στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε παραλία στη Βόρεια Θάλασσα

Εκατοντάδες Βρετανοί υποδέχθηκαν γυμνοί το Φθινόπωρο!
Ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια και καθιερώθηκε ως... θεσμός. Φέτος συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη συμμετοχή, απ' όλες τις ηλικίες και με ορισμένες εντυπωσιακές παρουσίες. Οι Βρετανοί υποδέχθηκαν ολόγυμνοι, όπως τους γέννησε η μητέρα φύση, το Φθινόπωρο, βουτώντας στην παγωμένη Βόρεια Θάλασσα, παρ' ότι, όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες, ήταν αρκετά αγριεμένη.



Κλείσιμο
Εκατοντάδες Βρετανοί τίμησαν την πρώτη μέρα του Φθινοπώρου, στη γιορτή North East Skinny Dip, πετώντας από πάνω τους όλα τα ρούχα, ανεξάρτητα με την ηλικία και το χρώμα τους. Το event, το οποίο μετρά ήδη τον πέμπτο χρόνο ζωής του, συγκέντρωσε πάνω από 400 άτομα. Γυναίκες και άνδρες έδωσαν ραντεβού στην παραλία Druridge, στο Northumberland, στις 5:30 το πρωί, όταν το κρύο ήταν αρκετά τσουχτερό και η θάλασσα πραγματικά παγωμένη.



«Κάθε χρόνο καταφέρνουμε να συγκεντρώνουμε περισσότερο κόσμο. Έχουμε πολύ θετική ανταπόκριση. Οι άνθρωποι περιμένουν έναν χρόνο για να έρθουν ξανά και ξανά. Καθένας, έρχεται την επόμενη χρονιά με έναν ακόμη φίλο του. Με αυτόν τον τρόπο αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και καλωσορίζουμε τον χειμώνα», δήλωσε ο εμπνευστής της διοργάνωσης.



Καθένας από τους συμμετέχοντες πληρώνει το ποσό των 12 λιρών. Από τα 400 άτομα, συγκεντρώθηκαν 5.000 λίρες, ενώ στο σύνολο των προηγούμενων χρόνων, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 12.000 λίρες. Κάτι ανάλογο είχε διοργανωθεί και στο Περθ της Αυστραλίας, το 2015, συγκεντρώνοντας πάνω από 750 άτομα.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης