Στέφανος Τσιτσιπάς: Η συγκινητική απονομή με τον Εθνικό Ύμνο και η ξεχωριστή αφιέρωση

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η συγκινητική απονομή με τον Εθνικό Ύμνο και η ξεχωριστή αφιέρωση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ξέχασε τον Γιώργο Φουντούκο ο οποίος ήταν ο πρώτος προπονητής του στον όμιλο της Γλυφάδας και του αφιέρωσε τον τίτλο στο Monte Carlo Masters

sitsipasss
Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά την διάρκεια της απονομής του τίτλου που κατέκτησε στο Monte Carlo Masters ένα από τα πιο παλιά και φημισμένα τουρνουά τένις στον κόσμο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-caqx0xe4m5mp-sf)


Ο Έλληνας τενίστας ανέβηκε στο βάθρο και πήρε μόνος του το τρόπαιο και δέχτηκε τα συγχαρητήρια από τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό. Εν συνεχεία ακούστηκε προς τιμήν του ο εθνικός ύμνος της Ελλάδος και έκανε δηλώσεις.

Στρέφοντας στο βλέμμα του προς τον Αντρέι Ρούμπλεφ είπε: «Ξέρω πώς αισθάνεσαι. Έχω υπάρξει σε αυτή τη θέση. Είσαι σπουδαίος αθλητής. Θέλω μαζί να βοηθήσουμε το σπορ να μεγαλώσει. Έρχονται καλύτερες μέρες και για τους δυο μας. Έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας. Ξεκινήσαμε μαζί από τα juniors και φτάσαμε εδώ».

Εν συνεχεία μίλησε για την πρώτη του παρουσία στο Μόντε Κάρλο και αφιέρωσε τον τίτλο στον πρώτο προπονητή του: «Ήταν για μένα ένα μακρύ ταξίδι. Ήρθα πρώτη φορά εδώ σε ηλικία έξι ετών. Έβλεπα τον Ράφα, τον Ρότζερ και τον Νόβακ σε αυτό το τουρνουά και τους θαύμαζα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είχα μία πολύ καλή εβδομάδα. Θέλω να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στον πρώτο προπονητή μου στην Ελλάδα, Γιώργο Φουντούκο, ο οποίος μου έμαθε το άθλημα. Φυσικά και στους γονείς μου και όλη μου την ομάδα».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης