Independent: Η Ελλάδα απειλεί να στείλει μετανάστες και τζιχαντιστές στην υπόλοιπη Ευρώπη

Independent: Η Ελλάδα απειλεί να στείλει μετανάστες και τζιχαντιστές στην υπόλοιπη Ευρώπη

Η εφημερίδα αναφέρεται στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου το μεσημέρι της Κυριακή στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Independent: Η Ελλάδα απειλεί να στείλει μετανάστες και τζιχαντιστές στην υπόλοιπη Ευρώπη
Τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στις οποίες ανέφερε ότι αν η Ευρώπη χτυπήσει την Ελλάδα, οι μετανάστες θα πάρουν τα χαρτιά τους και θα πάνε στο Βερολίνο, φιλοξενεί η βρετανική εφημερίδα Independent.

Συγκεκριμένα ο  Independent τονίζει ότι η Ελλάδα απειλεί την  υπόλοιπη Ευρώπη με ένα «κύμα οικονομικών μεταναστών» μέσα στους οποίους θα μπορούσε να περιλαμβάνονται και τζιχαντιστές, εάν η χώρα δεν λάβει νέα χρηματοδότηση.

Με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη μετά και τις χθεσινές εξελίξεις στο Eurogroup, η εφημερίδα αναφέρεται στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου το μεσημέρι της Κυριακή στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αν η Ευρώπη δεν βοηθήσει την Ελλάδα θα δεχτεί ένα μεγάλο κύμα μεταναστών. 

«Αν πάνε να χτυπήσουν την Ελλάδα, να ξέρουν ότι εμείς αύριο το πρωί αναστέλλουμε τη συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ, παίρνουν οι μετανάστες τα χαρτιά τους και την ταυτότητά τους και πάνε στο Βερολίνο. Μεταξύ αυτών των μεταναστών, αν υπάρχουν και κάποιοι που έχουν περάσει και για τους οποίους δεν έχει ελεγχθεί αν βρίσκονται στο πλευρό του ISIS, θα είναι ευθύνη της Ευρώπης που θα έχει αποφασίσει να χτυπήσει την Ελλάδα. Αυτή είναι η πολιτική την οποία ασκεί η σημερινή κυβέρνηση», είχε δηλώσει ο υπουργός.

Τέλος η εφημερίδα κάνει αναφορά στις χθεσινές εξελίξεις μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup καθώς και στη δήλωση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ότι θα σταματήσει τις πληρωμές, εάν δεν υπάρξει συμφωνία. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης