ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Άδωνις στο protothema.gr: Δεν είμαι κωλοτούμπας

Άδωνις στο protothema.gr: Δεν είμαι κωλοτούμπας

Τι απαντά σε σχόλια αναγνωστών που τον κατηγορούν ότι εγκατέλειψε το ΛΑΟΣ και στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά, που παλαιότερα επέκρινε

Άδωνις στο protothema.gr: Δεν είμαι κωλοτούμπας
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τις δηλώσεις του για την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στο Άγιον Όρος, έσπευσε να απαντήσει σε σχόλια αναγνωστών του protothema.gr, κάτω από το θέμα που αναρτήθηκε και αφορούσε ακριβώς σε αυτές τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι συνηθισμένο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και εν γένει βουλευτής να απαντά σε σχόλια αναγνωστών -τουλάχιστον επώνυμα, ωστόσο ο κ. Γεωργιάδης είναι γνωστός για την «εμμονή» του με τις νέες τεχνολογίες και τα social media.

Οι αναγνώστες του protothema.gr κατηγορούν τον Άδωνι Γεωργιάδη, πως συνεργάστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να λάβει κάποιο αξίωμα, εξισώνοντάς τον με τον κ. Τσίπρα, που -σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη- θα πήγαινε «και στον Χομεϊνί, για να γίνει πρωθυπουργός», ενώ ο ίδιος τους ανταπαντά πως: «Δεν είμαι κωλοτούμπας».

Κλείσιμο
Ωστόσο, τα βέλη κατά Άδωνι, από τους περισσότερους αναγνώστες, αφορούν στην αποχώρησή του από το ΛΑΟΣ, για να τους διαβεβαιώσει ο κ. Γεωργιάδης πως: «Είμαι και θα είμαι Δεξιός».

Η απάντηση του κ. Γεωργιάδη στα σχόλια αναγνωστών:

«Επειδή μάλλον ορισμένοι έχουν ασθενή μνήμη ας τα πάρουμε με την σειρά: α) με κατηγορούν ότι έχω αλλάξει πολλά κόμματα διότι πήγα από τον ΛΑόΣ στη ΝΔ. Η αλήθεια: από την Βουλή του 2009 65 βουλευτές αλλάξαμε κόμματα. Συνένη ένα σπουδαίο γεγονός που άλλαξε τα πάντα, χρεωκοπήσαμε. Από τους 65 είμαι ο μοναδικός που παραιτήθηκε και από Υφυπουργός και από Βουλευτής δίνοντας πίσω την έδρα μου στο πρωην κόμμα μου. Πήγα στη ΝΔ κατέβηκα με σταυτό και εξελέγην εκτός bonus! Εγώ λοιπόν που όλα τα κάνω για να γινω Υπουργός είμαι ο μόνος που τις έδωσα όλες....β) ανασύρουν διαρκώς τις δηλώσεις μου Κατά Σαμαρά ως μνημείο ανακολουθίας, όμως εγώ είχα σφοδρή πολιτική σύγκρουση με τον ΑΣ την εποχή του αντιμνημονίου. Εγώ ήμουν από την αρχή με το πρόγραμμα. Στη ΝΔ πήγα όταν πλέον η ΝΔ είχε στηρίξει την Κυβέρνηση Παπαδήμου και ψήφισε το Πρόγραμμα στις 12/2/2012. Εκείνη την ημέρα ο ΑΣ θυσίασε ένα τεράστιο ποσοστό που θα έπαιρνε εάν εξακολουθούσε να λέει όχι και προσεχώρησε στο Ναι για να κρατήσει την Ελλάδα στην ΕΕ. Αυτή του η πράξη είναι που έκανε να συναντηθούν οι δρόμοι μας και αν δεν με είχαν εκλέξει οι πολίτες καμμία καρέκλα δεν θα είχα. γ) λένε ότι εγκατέλειψα τον Καρατζαφέρη. Μά εγώ ψήφιζα ναι στο Μνημόνιο όπως και αυτός. Ξαφνικά αποφάσισε να πάει στο Όχι. Ή θα άλλαζα όσα ελεγα και θα ψήφιζα κάτι που κατά την γνώμη μου θα κατέστρεφε την Ελλάδα ή θα έκανα αυτό που έκανα. Ποιά κωλοτούμπα. Η πολιτική δεν είναι προσωπικες σχέσεις είναι πολιτικές θέσεις. Οι δικές μου είναι ίδιες. Και ως προς το Τζαμί στην Αθήνα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι αντίθετος. Χριστιανός Ορθόδοξος ήμουν πάντοτε και όταν κάποιος τότε πολιτικός μου αντίπαλος είπε αυτά τα περί Παγανισμού τον κατεδίκασα ως συκοφάντη στο Δικαστήριο. Όσοι βλέπουν τις εκπομπές μου ξέρουν ότι πάντοτε υπερασπιζόμουν τον διαχρονικό ελληνισμό και η Ορθοδοξία είναι αυτό ακριβώς. Α! Ως προς τα πολλά κόμματα που έχω αλλαξει, ήμουν ΝΔ, μετά ακολούθησα τον ΑΣ στην Πολ.Αν. και μετά τον ΓΚ στο ΛΑόΣ αυτά σε 25 χρόνια. Ξέρετε πολλούς που 25 χρόνια ήταν στο ίδιο κόμμα; Ο κ. Τσίπρας πχ από ΚΚΕ έγινε ΣΥΝ κωλοτούμπας; Ο Λαφαζάνης το ίδιο κλπ επαναλαμβάνω όμως η πολιτική είναι ιδέες που ενίοτε εκφράζονται από κόμματα, εγώ ήμουν ειμαι και θα είμαι Δεξιός! Όλα τα κόμματα που πήγα ήταν σε αυτό τον ίδιο ιδεολογικό χώρο. Άδωνις Α. Γεωργιάδης


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης