Όταν οι σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψαν πότε έχασαν την παρθενιά τους

Όταν οι σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψαν πότε έχασαν την παρθενιά τους

Σον Κόνερι, Ντάστιν Χόφμαν, Λιζ Τέιλορ, Τζόνι Ντεπ, Αντζελίνα Τζολί και Τζορτζ Χάμιλτον είναι μερικοί από τους διάσημους που «ολοκληρώθηκαν» σε ηλικία... συναγερμού!

Όταν οι σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψαν πότε έχασαν την παρθενιά τους
Η Κέιτ Μος έχει αποκαλύψει ότι ήταν μόλις 14 ετών όταν έχασε την παρθενιά της, κατά τη διάρκεια διακοπών στις Μπαχάμες με την οικογένειά της

Ενώ αρκετοί θα πουν ότι θα νιώθει χάλια αποκαλύπτοντας κάτι τέτοιο, ωστόσο δεν είναι η μοναδική διάσημη που έχει παραδεχθεί ότι έχασε πολύ νωρίς -σε επίπεδο συναγερμού- την παρθενιά της. 

Φυσικά πολλοί κοινοί θνητοί λένε μερικά αθώα ψεματάκια για αυτά τα πολύ λεπτά ζητήματα, ωστόσο οι ιστορίες των σταρ φτάνουν την αλήθεια στα όρια... 

Κλείσιμο
Σον Κόνερι - 8 ετών

Ο θρυλικός «Τζέιμς Μποντ», 87 ετών σήμερα, σε συνέντευξή του είχε εξομολογηθεί ότι ήταν μόλις... 8 (!) ετών όταν έκανε σεξ, αν και δεν θυμάται τίποτα από αυτό. «Δεν μπορώ να θυμηθώ πώς συνέβη και με ποιον,  το μόνο που ξέρω είναι ότι έγινε. Πάντα αγαπούσα τις γυναίκες -ξανθές, καστανές, αλλά πιο πολύ τις ξένες. Ήταν πιο ελκυστικές από τις Βρετανίδες και τις Αμερικανίδες», είχε δηλώσει για το περιοδικό «For Women». Πρόσθεσε δε, ότι δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία στις γυναίκες μέχρι τα 20 χρόνια του. «Πλήρωνα 15 σελίνια την εβδομάδα για ένα σύλλογο άρσης βαρών. Άρχισα να σηκώνω βάρη, όχι για να είμαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά να δείχνω πιο ωραίος για τα κορίτσια», είχε αναφέρει

Τζορτζ Χάμιλτον - 12 ετών

Ο κινηματογραφικός σταρ «Gorgeous» George είχε τη φήμη του γυναικοκατακτητή και όπως έχει πει σε δημοσιογράφους, έχασε την παρθενιά του το 1951, όταν ήταν 12 ετών. Το πιο σοκαριστικό είναι ότι εκείνη που τον έκανε «άντρα» ήταν η θετή του μητέρα, η τραγουδίστρια Τζουν Χάουαρντ!  «Η Τζουν ήταν μία σέξι λέαινα (...). Ήταν μία βροχερή μέρα και καθόμουν μαζί της στο διαμέρισμα που ζούσε με τον πατέρα μου στη Νέα Υόρκη. Ήμουν ξαπλωμένος, ο πατέρας έλειπε. Η Τζουν φορούσε ένα γαλάζιο διαφανές νυχτικό, ήρθε και με καθοδήγησε. Κάθισε και μου είπε ότι ήταν κάτι σαν αγκαλιά. Αυτό που ακολούθησε ήταν τόσο φυσικό, όπως οι ιστορίες με τα πουλιά και τις μέλισσες που δεν κανείς από τους γονείς μου δεν μού είχε διηγηθεί»

Τζόνι Ντεπ - 13 ετών

Ο διάσημος σταρ εξομολογήθηκε ότι ήταν μόλις 13 ετών, όταν έχασε την παρθενιά του στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου. Εκείνη την περίοδο ήταν κιθαρίστας σε μία μπάντα που λεγόταν Flame και η κοπέλα ήταν μία θαυμάστριά του. 

Αντζελίνα Τζολί - 14 ετών

Η όμορφη ηθοποιός είχε δηλώσει ότι έκανε πρώτη φορά σεξ στα 14. «Άρχισα τη σεξουαλική μου ζωή με το αγόρι μου, αλλά το σεξ και το συναίσθημα δεν μου έφταναν (...), δεν ήμουν πια μικρό κοριτσάκι. Σε μία στιγμή που ήθελα να νιώσω πιο κοντά με το αγόρι μου, άρπαξα ένα μαχαίρι και τον έκοψα. Μου έκανε το ίδιο. Είχαμε ενός είδους ανταλλαγή κάποιου πράγματος και είχαμε γεμίσει αίματα...», είχε δηλώσει, σε συνέντευξη. 

Μάλιστα, είχε πει ότι ήταν «σεξουαλικά ενεργή» από το δημοτικό, καθώς έβγαζε τα ρούχα της μπροστά στα αγόρια.

Ελίζαμπεθ Τέιλορ - 15 ετών

Η κινηματογραφική «Κλεοπάτρα» με τα σμαραγδένια μάτια είχε αποκαλύψει ότι έχασε την παρθενιά της στα 15 με τον ηθοποιό, Πίτερ Λόφορντ, στο πίσω κάθισμα μίας λιμουζίνας

«Ήθελα να γίνω γυναίκα... Είχα μία φιγούρα "κλεψύδρας" όταν άλλες γυναίκες στην ηλικία μου ακόμα ήταν ασχημάτιστες», δήλωνε, αποκαλύπτοντας ότι τα βράδια έμενε ξύπνια και έκανε «πρόβα» γαλλικό φιλί στα σατέν μαξιλάρια της


Ντάστιν Χόφμαν - 15 ετών


Ο διάσημος ηθοποιός ήταν ο «Πρωτάρης» σε ένα πάρτι παραμονής Πρωτοχρονιάς, όταν έκανε σεξ με μία πολύ μεγαλύτερή του γυναίκα.  Την έπεισε παριστάνοντας τον μεγαλύτερο αδελφό του, Ρόνι. Εκείνη σταμάτησε το ειδύλλιο, όταν κατάλαβε το λάθος που είχε κάνει 

Μάικλ Ντάγκλας - 16 ετών


Στα 16 του είχε την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία ο Μάικλ Ντάγκλας και μάλιστα με δύο φίλες της μητέρας του, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στ περιοδικό Elle. 

«Θυμάμαι μία γυναίκα που με είχε βάλει στο μάτι. Είχα γυρίσει σπίτι και ήμουν στο κρεβάτι με μία άλλη γυναίκα. Σε μία απίστευτα ακατάλληλη στιγμή, η πρώτη γυναίκα βγήκε ξαφνικά από τη ντουλάπα. Ας πούμε ότι "με φρόντισαν" για το υπόλοιπο της νύχτας. Ήμουν 16, ήταν 30, φίλες της μητέρας μου», είχε εξομολογηθεί ο Ντάγκλας. 

Λιζ Χάρλεϊ - 18 ετών

Κατά τη διάρκεια της επαναστατημένης εφηβείας της στο Χάμσαϊρ, η Χάρλεϊ, κόρη στρατιωτικού, έβγαινε με έναν punk τύπο, με το όνομα Septic. Όμως η καρδιά της ανήκε στον 23χρονο Τόμας Άρκλι, τον οποίο περίμενε να επιστρέψει από τη θητεία του στο Ναυτικό, στα Φόκλαντ. 

Έκαναν σεξ σε βαγόνι τρένου από το Μπάσινγκστοοκυ προς το Λονδίνο. Θα το έλεγε κανείς και ρομαντικό

Σελίν Ντιόν -20 ετών

Ο πρώτος έρωτας της Καναδής τραγοδίστριας ήταν ο μάνατζερ και μετέπειτα σύζυγός της, Ρενέ Ανζελίλ, ο οποίος είχε ποντάρει στο ταλέντο της, από τότε που εκείνη ήταν 12 ετών. Το πρώτο τους ραντεβού ήρθε αφότου εκείνος της έστειλε μία κασέτα, στην οποία τραγουδούσε εκείνη, και άρχισε να προωθεί την καριέρα της, παίρνοντας μαζί της και τη μητέρα της στην περιοδεία. 

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε, όταν εκείνη ήταν 18 κι εκείνος 44. Τον θυμάται να της λέει: Εάν θέλεις πραγματικά, θα είμαι ο πρώτος σου. Και εκείνη απάντησε: Θα είσαι ο πρώτος. Και ο μοναδικός». Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1994 και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά. 

Μπρουκ Σιλντς - 22 ετών

Σε ηλικία 12 ετών έπαιζε μία ανήλικη πόρνη στην ταινία «Pretty Baby», ενώ στα 15 της ήταν η πρωταγωνίστρια στη «Γαλάζι Λίμνη». Στα 16 της ήταν ήδη διάσημο μοντέλο, όμως στην προσωπική της ζωή ήταν κάτι περισσότερο από διακριτική

Όταν άφησε πίσω της τη σόουμπιζ και φοίτησε στο Πρίνστον, έκανε σεξ πρώτη φορά στα 22 της χρόνια, με τον επίσης φοιτητή τότε, Ντιν Κέιν, ο οποίος στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στις τηλεοπτικές σειρές του Σούπερμαν. 

Κέιτι Χολμς - 26 ετών

Η σταρ του Dawson's Creek και του «Batman Begins» έχασε την παρθενιά της... όταν παντρεύτηκε τον Τομ Κρουζ! Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2004 και δύο χρόνια μετά απέκτησαν τη Σούρι. Χώρισαν το 2012. 

Τώρα ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα, κανείς δεν είναι σε θέση να το αποδείξει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης