Στο πλευρό του πρώην συντρόφου της αλλά και πατέρα των δυο παιδιών της τάσσεται η επί 14 χρόνια σύντροφος του Johnny Depp, Vanessa Paradis. μετά τις απίστευτες καταγγελίες της 30χρονης συζύγου του ότι ήταν συνεχώς βίαιος!
Η Vanessa Paradis με γράμμα της που δημοσίευσε το TMZ, είπε πως ο Depp, είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχει χτυπήσει γυναίκα! Είπε μάλιστα ότι τα 14 χρόνια που έζησαν μαζί δεν χρησιμοποίησε ποτέ βία εναντίον της και ότι έζησε υπέροχα στο πλευρό του.
H Vanessa Paradis
Κλείσιμο
Το ίδιο δήλωσε και η πρώτη σύζυγος του ηθοποιού Lori Anne Allison. Ότι ποτέ δεν την είχε αγγίξει ούτε είχε ασκήσει πάνω της οποιαδήποτε μορφής βία! Η 58χρονη σήμερα μακιγιέζ παντρεύτηκε τον Depp, το 1983. Εκείνη ήταν τότε 25 ετών και εκείνος 20. Ο γάμος τους κράτησε δύο χρόνια, αλλά διατηρούν ακόμα φιλικές σχέσεις, 30 χρόνια μετά το διαζύγιο.
H πρώτη σύζυγος του Depp, Lori Anne Allison
Η Allison πρόσθεσε ότι μίλησε με τον Depp μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας του και τον χαρακτήρισε έναν «μαλακό, ευαίσθητο» άνθρωπο που κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους δεν της είχε καν βάλει τις φωνές.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.