Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καλλιθέας του Δήμου Τανάγρας, μετά από καταγγελία βιασμού 15χρονου αγοριού από τρεις Πακιστανούς.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (30/4) σε αποθήκη στην Καλλιθέα όπου διαμένουν Πακιστανοί.
Οι τρεις άνδρες, όπως κατήγγειλε ο 15χρονος στην Αστυνομία, τον έβαλαν στην αποθήκη και άρχισαν να του κάνουν άσεμνες πράξεις, ενώ στη συνέχεια τον βίασαν.
Ο μικρός, o οποίος είναι και αυτός από το Πακιστάν, κράτησε κρυφό το περιστατικό για περίπου 24 ώρες, καθώς ντρεπόταν να μιλήσει σε κάποιον, αλλά στο τέλος δεν άντεξε και το κατήγγειλε το βράδυ της Τρίτης στην Αστυνομία.
Οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Θηβών όπου και κρατούνται.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.