Αντέγραφε ταινίες στο μαγαζί του και πωλούσε τα DVD

Αντέγραφε ταινίες στο μαγαζί του και πωλούσε τα DVD

Οι άνδρες της Ασφάλειας έκαναν έλεγχο στο κατάστημα, όπου βρισκόταν μόνο ο 42χρονος και τον συνέλαβαν όταν διαπίστωσαν πως διέθετε προς πώληση 609 κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους

Αντέγραφε ταινίες στο μαγαζί του και πωλούσε τα DVD
Κανονική... φάμπρικα είχαν στήσει στην επιχείρηση που διατηρεί στην πόλη της Δράμας ο 33χρονος ιδιοκτήτης της με τη βοήθεια του 42χρονου προσωρινά υπεύθυνου, για να αντιγράφουν κινηματογραφικές ταινίες σε DVD και να τις πωλούν παράνομα εισπράττοντας το κέρδος χωρίς να αποδίδουν στις εταιρείες παραγωγής το μερίδιο που τους αντιστοιχεί.

Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν, οι άνδρες της Ασφάλειας έκαναν έλεγχο μαζί με εκπροσώπους της Εταιρείας Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων στο κατάστημα, όπου βρισκόταν μόνο ο 42χρονος και τον συνέλαβαν όταν διαπίστωσαν πως διέθετε προς πώληση 609 κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους. Στους χώρους της επιχείρησης βρέθηκαν ακόμη ένας φορητός υπολογιστής και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος με τα οποία οι δράστες έκαναν τις αντιγραφές.

Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο 42χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που του απήγγειλε κατηγορία για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας, ενώ την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης