Καταστράφηκε ολοσχερώς από την πύρινη λαίλαπα το καναντέρ CL215 στο χωρίο Φαλακρό Λακωνίας με το οποίο έκαναν την Παρασκευή αναγκαστική προσγείωση δύο πιλότοι. Το κουφάρι του αεροσκάφους βρίσκεται στην περιοχή Λάκα, ακριβώς πάνω από την Παναγία Παντάνασσα στο Φαρακλό, ενώ οι φωτογραφίες προέρχονται από το kithiraikanea.blogspot.gr
.
Κλείσιμο
Οι πιλότοι είναι καλά στην υγεία τους, όμως το καναντέρ κατέκαψε η πυρκαγιά που πέρασε λίγο αργότερα από την περιοχή. Παράλληλα, πολλά τμήματα του αεροπλάνου εντοπίστηκαν σε μεγάλη απόσταση.
Σημειώνεται ότι τα έξι καναντέρ CL215 της Πυροσβεστικής είναι ηλικίας περίπου 40 χρόνων, ενώ τα καναντέρ CL 415, είναι πιο «νέα» με ηλικία 15 έτη.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.