Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Ψυχικό, από αστυνομικούς του Τ.Α. Ψυχικού, 57χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 8.320.852,89 ευρώ. Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης πέντε ετών για υπεξαίρεση.
Στην δεύτερη περίπτωση συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στην Κηφισιά, από αστυνομικούς του Τ.Α. Κηφισιάς, 45χρονη ημεδαπή, Αντιπρόεδρος Εταιρείας, για μη καταβολή εργατικών και εργοδοτικών εισφορών, ύψους 168.138,01 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.