Ζήτησε από 10χρονο κοριτσάκι να τον φιλήσει με αντάλλαγμα γαριδάκια!
Προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα αλλά τελικά η οικογένεια του κοριτσιού δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση εναντίον του
Μάνος Τσαγκαράκης
Με αυστηρές συστάσεις τη γλίτωσε ένας επαγγελματίας οδηγός που φέρεται να παρενοχλούσε ένα κοριτσάκι ηλικίας 10 χρόνων, το οποίο πλησίασε έξω από το δημοτικό σχολείο που πηγαίνει στην Κοζάνη και του πρότεινε να του αγοράσει τρόφιμα με αντάλλαγμα να το φιλήσει!
Η ανήλικη μαθήτρια αρνήθηκε κατηγορηματικά την «προσφορά» του άνδρα που εργάζεται σε επιχείρηση της περιοχής να της αγοράσει γάλα κακάο από ένα κατάστημα και ενημέρωσε τη μητέρα της, η οποία αντέδρασε και του ζήτησε να σταματήσει να παρενοχλεί το παιδί.
Όμως, εκείνος επέμεινε ζητώντας «ένα φιλάκι» από το κορίτσι για να του πάρει γαριδάκια! Έτσι, η μητέρα κατέφυγε στην Αστυνομία και ο οδηγός προσήχθη στο τμήμα της πόλης, όπου έδωσε εξηγήσεις και αφέθηκε ελεύθερος, καθώς η οικογένεια του κοριτσιού δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση εναντίον του.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς