Αν και έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ η Άννα Ντουντουνάκη πήρε τη 18η θέση στα προκριματικά των 100μ πεταλούδας – Στην 23η θέση έμεινε η Κριστέλ Βουρνά
Εκτός συνέχειας στα 100μ πεταλούδα έμειναν τόσο η Άννα Ντουντουνάκη όσο και η Κριστέλ Βουρνά μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών σειρών στις οποίες συμμετείχαν.
Η Ντουντουνάκη σημείωσε Πανελλήνιο ρεκόρ με επίδοση 58:27, αλλά για 12 εκατοστά του δευτερολέπτου έχασε την πρόκριση στον ημιτελικό, καθώς η 16η αθλήτρια (η Βραζιλιάνα Μαρσάλ) είχε επίδοση 58:15.
Η Ντουντουνάκη είχε τον 18ο χρόνο των προκριματικών ενώ η Βουρνά με επίδοση 58:89 κατέλαβε την 23η θέση.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.