Ο Απόλλωνας λύγισε τον Πανθρακικό με 3-2

Ο Απόλλωνας λύγισε τον Πανθρακικό με 3-2

Τα παλικάρια του Λόρι Σάντσεζ «άλωσαν» την Κομοτηνή. Ο Απόλλωνας ήταν εξαιρετικός και με «μπροστάρη» τον Πετρόπουλο κατάφερε να λυγίσει τον Πανθρακικό 3-2 βάζοντας «φωτιά» στη μάχη της παραμονής.

Δηλώσεις πολιτικών και κομμάτων για το Πολυτεχνείο
Ο Απόλλωνας λύγισε τον Πανθρακικό με 3-2
Μεγάλη νίκη, που γέμισε με ελπίδες την προσπάθεια για παραμονή, πέτυχε ο Απόλλωνας στην Κομοτηνή επικρατώντας σε ένα εξαιρετικό ματς 3-2 απέναντι στον Πανθρακικό. 

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έπειτα από μια «φωτοβολίδα» του Τζάνη (11’), έδειξε χαρακτήρα και «γύρισε» το παιχνίδι με γκολ του Κόρμπου (17’) και του Πετρόπουλου στο (27’). Τα νεύρα για το γκολ του Παπαζαχαρία στο 30’, που δεν μέτρησε –σωστά- ως οφσάιντ, λειτούργησαν ευεργετικά για την ομάδα του Σάντσεζ, που ήλεγχε απόλυτα το ματς. 

Κλείσιμο
Ακόμη και δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Πασχαλάκης κρατούσε «ζωντανό» τον Πανθρακικό και ο Τζάνης ισοφάρισε – κόντρα στη ροή του αγώνα- στο 60’, οι παίκτες του Απόλλωνα παρέμειναν συγκεντρωμένοι και στο φινάλε δικαιώθηκαν. Ο Κουκουλάκης έδειξε πέναλτι στο 76’, για χέρι του Μακρυδημήτρη, ο Πετρόπουλος βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δήλωσε αποφασισμένη να μην το κουνήσει από τη Σ

Περισσότερα εδώ: http://www.sport-fm.gr/events/217
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης