Με τι ακριβώς, άραγε, διασκεδάζει γελώντας με την καρδιά της η κα Στεφανία Τζανίνι, η υπουργός Παιδείας της Ιταλίας;
Μήπως ο Έλληνας ομόλογός της την αποκάλεσε «πριγκίπισσα» χάριν αστεϊσμού; Μήπως τής εξήγησε τη θεωρία του για την αριστεία; Μήπως ο κ. Φίλης είπε στην σινιόρα Τζανίνι ότι αυτή τη θεωρία, μαζί με διάφορες άλλες, την εφαρμόζει κιόλας στην ελληνική εκπαίδευση;
Το βέβαιο είναι πως από το, όλο γλύκα και συμπάθεια βλέμμα που της απευθύνει το πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, η Ιταλίδα υπουργός φαίνεται να νιώθει κολακευμένη. Πραγματικά: Στη φωτό λάμπει η ώριμη γοητεία, η άνεση στους τρόπους, η ανθρώπινη θερμότητα στην συναναστροφή, η κομψότητα της παρουσίας -μιλάμε για την κα Στεφανία Τζανίνι, εννοείται.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.