Κορωνοϊός στην Ισπανία: Ξεπέρασαν τους 22.000 οι νεκροί
Ο αριθμός των θανάτων λόγω κορωνοϊού έφθασε τους 22.157, ενώ 440 νέοι θάνατοι καταγράφηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο
Η Ισπανία ξεπέρασε το όριο των 22.000 θανάτων από την επιδημία του κορωνοϊού σήμερα, έπειτα από μία ελαφρά αύξηση του αριθμού των ημερήσιων θανάτων για τρίτη συνεχή ημέρα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.
Συνολικά, ο αριθμός των θανάτων έφθασε τους 22.157, ενώ 440 νέοι θάνατοι καταγράφηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο.
Παράλληλα, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε στα 213.024 από τα χθεσινά 208.389.
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.