Ο Αφγανός δολοφόνος είχε βιάσει και ένα 12χρονο κορίτσι όταν ήταν 14 ετών

Ο Αφγανός δολοφόνος είχε βιάσει και ένα 12χρονο κορίτσι όταν ήταν 14 ετών

Πριν να επιτεθεί σε φοιτήτρια στην Κέρκυρα και να αφεθεί ελεύθερος - Αστυνομικός κατέθεσε στη δίκη του στο Φράιμπουργκ ότι ώρες πριν δολοφονήσει τη 19χρονη Μαρία είχε προσπαθήσει να «πουλήσει» τον εαυτό του για σεξ σε άνδρες

Ο Αφγανός δολοφόνος είχε βιάσει και ένα 12χρονο κορίτσι όταν ήταν 14 ετών
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του Χουσείν Χαβάρι, του δολοφόνου της 19χρονης Μαρίας Λαντερμπούργκερ, ο οποίος νωρίτερα είχε επιτεθεί σε φοιτήτρια στην Κέρκυρα αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος χάρη στις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο του Φράιμπουργκ στο οποίο εκδικάζεται η υπόθεση της δολοφονίας της 19χρονης, ο Χαβάρι φέρεται να έχει εξομολογηθεί σε συγκρατούμενό του ότι σε ηλικία 14 ετών βίασε ένα κορίτσι μόλις 12 ετών στην πατρίδα του, το Αφγανιστάν.

Στην ίδια δίκη αστυνομικός κατέθεσε ότι ώρες πριν τη δολοφονία ο Χαβάρι είχε προσπαθήσει να «πουλήσει» τον εαυτό του σε άνδρες για σεξ σε μπαρ.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον αστυνομικό ο Χαβάρι πλησίασε έναν άνδρα έξω από την τουαλέτα και του είπε να κάνουν σεξ. Όταν, δε, εκείνος αρνήθηκε ο νεαρός δολοφόνος έριξε την τίμη χωρίς, όμως, να πετύχει πάλι το στόχο του.

Ένας μπάρμαν, από την πλευρά του, περιέγραψε τον Χαβάρι ως «όχι έναν τυπικό πελάτη» του μπαρ.

Στην αρχή της δίκης ο Αφγανός δολοφόνος μιλώντας για πρώτη φορά μετά τη φρικτή πράξη του τον Οκτώβριο του 2016 είχε επιχειρήσει να εμφανιστεί μετανιωμένος.

Διαβάζοντας ένα κείμενο ο Αφγανός, ο οποίος δολοφόνησε την 19χρονη αφού πρώτα τη βίασε, υποστήριξε ότι το βράδυ της δολοφονίας είχε καπνίσει χασίς και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Όπως είπε συνάντησε τυχαία στο δρόμο του την άτυχη Μαρία αφού εκείνη έβαλε τις φωνές όταν έπεσε από το ποδήλατό της. «Όταν είδα πόσο όμορφή ήταν, ήθελα να κάνω σεξ μαζί της» είπε για το μοιραίο βράδυ περιγράφοντας πώς της έκλεισε το στόμα και στη συνέχεια την έπνιξε με ένα μαντίλι. Όσο για την κίνησή του να την ρίξει μέσα σε ένα ποτάμι ο Χαβάρι είπε ότι το έκανε για να ξεπλύνει από πάνω του το αίμα της 19χρονης.

«Σας ζητώ συγγνώμη. Μακάρι να μπορούσα να πάρω πίσω όσα έκανα» διάβασε στη δήλωσή του ο Χαβάρι λέγοντας ότι κάθε βράδυ βλέπει εφιάλτες με ό,τι έκανε.

Ωστόσο οι εισαγγελικές αρχές λένε ότι όλα όσα έκανε ο Χαβάρι ήταν προμελετημένα.

Η υπόθεση της δολοφονίας της 19χρονης το 2016 προκάλεσε σάλο καθώς ο Χαβάρι είχε καταδικαστεί σε 10ετη φυλάκιση για την απόπειρα δολοφονίας μιας φοιτήτριας στην Κέρκυρα το 2013 αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος λόγω των παραλείψεων της ελληνικής κυβέρνησης. Ο Χαβάρι το 2015 είχε πάει στη Γερμανία και είχε ζητήσει άσυλο με τις Γερμανικές αρχές να μην έχουν καμία ενημέρωση από τις ελληνικές για το εγκληματικό παρελθόν του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης