Στο Μέγαρο των Ηλυσίων με... καυτό μίνι η υπουργός Παιδείας της χώρας

Στο Μέγαρο των Ηλυσίων με... καυτό μίνι η υπουργός Παιδείας της χώρας

Ποιοι είναι οι λόγοι που θεωρείται σέξι (εκτός από σταρ) - Η νεαρότερη υπουργός της σοσιαλιστικής κυβέρνησης της Γαλλίας έκανε τη στιλιστική της επανάσταση

Στο Μέγαρο των Ηλυσίων με... καυτό μίνι η υπουργός Παιδείας της χώρας
Σε κοινή θέα άφησε τα πόδια της η καλλίπυγη Γαλλίδα υπουργός Παιδείας, Νατζά Βαλό Μπελκασέμ, η οποία πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων φορώντας ένα καυτό μίνι. Το μικροσκοπικό μπορντό φόρεμά της έκανε αίσθηση και τα φλας των φωτογράφων άστραψαν.

Η Γαλλίδα υπουργός έδωσε το «παρών» στο δείπνο που παρέθεσε ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, προς τιμήν του Τυνήσιου ομολόγου του, Μπέτζι Κάιντ Εσέμπσι, κόβοντας την ανάσα στον ανδρικό πληθυσμό.   

Για το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer, ο υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν και η 36χρονη Μπελκασέμ είναι οι σταρ της κυβέρνησης Βαλς. Ομως, η νεαρή υπουργός έχει κι έναν άλλο τίτλο, αυτόν της σταρ της μόδας, όπως αποκαλύπτουν και οι φωτογραφίες που παρουσιάζει στην ιστοσελίδα του το γαλλικό περιοδικό. Για το Closer, η Μπελκασέμ με την αγορίστικη κουπ, είναι πολύ σέξι για τους ακόλουθους λόγους:  

Κλείσιμο
1. Η αγορίστικη κόμμωση της Μπελκασέμ τής προσδίδει θηλυκότητα. Τα μαλλιά της είναι κοντά όσο πρέπει, έτσι ώστε να αφήνουν ακάλυπτο τον υπέροχο λαιμό της. 

2. Τα στενά φορέματα που επιλέγει διαγράφουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της αφήνοντας εκτεθειμένες τις μακριές γάμπες της. 



«Η νεαρότερη υπουργός της σοσιαλιστικής κυβέρνησης της Γαλλίας είναι μητέρα δύο παιδιών, η οποία επιτέλους απελευθερώθηκε από τον καθωσπρεπισμό στον οποίο είχε εγκλωβιστεί στιλιστικά τα προηγούμενα χρόνια, προκειμένου να μην αμφισβητηθούν οι ικανότητές της. 

Το 2012 μπήκε στη σοσιαλιστική κυβέρνηση (αρχικά είχε αναλάβει το υπουργείο Ισότητας και Αθλητισμού και μετά τον κυβερνητικό ανασχηματισμό ο Γάλλος πρόεδρος της εμπιστεύτηκε το υπουργείο Παιδείας) και δύο χρόνια μετά, τόλμησε να αναδείξει τη θηλυκή της πλευρά. Έβαλε στην ντουλάπα τα ρούχα με σκοτεινά αλλά και τα σκαρπίνια με τα οποία εμφανιζόταν το 2012 για να αποφύγουν τυχόν ατυχήματα στα σκαλιά του Ελιζέ για να κάνει σήμερα τη στιλιστική της επανάσταση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης