Γερμανία: Νεοναζί πήγαιναν σε διαδήλωση και πήραν λάθος τρένο!
Η αστυνομία τους ζήτησε να μην επιβιβαστούν στο ίδιο τρένο με αριστερούς οπαδούς που πήγαιναν σε αγώνα κι αυτοί απλώς μπήκαν στο επόμενο που περνούσε...
Μέλη του νεοναζιστικού Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος (NPD) της Γερμανίας, διέπραξαν μια ακόμα γκάφα... Επιβιβάστηκαν σε λάθος τρένο με αποτέλεσμα να καταλήξουν αντί του Φράιμπουργκ στο Μανχάιμ, περίπου 200 χιλιόμετρα από τον προορισμό τους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian η αστυνομία τους είχε ζητήσει να μην επιβιβαστούν στο πρώτο τρένο που αναχωρούσε για το Φράιμπουργκ καθώς σε αυτό επέβαιναν αριστεροί οπαδοί της Μπουντεσλίγκα. Οι νεοναζί όμως πήραν το αμέσως επόμενο τρένο που πέρασε από την πλατφόρμα χωρίς να ελέγξουν τον προορισμό του.
Ομάδες αντιφασιστών αλλά και αστυνομικές δυνάμεις του Φράιμπουργκ περίμεναν για ώρες τους φασίστες, οι οποίοι δεν έφτασαν ποτέ.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.