Διάρκειας τριών λεπτών είναι η φετινή συγκινητική διαφήμιση της Disney για τα Χριστούγεννα στην οποία πρωταγωνιστεί μια γιαγιά και η εγγονή της.
Η φετινή διαφήμιση σηματοδοτεί, μάλιστα, τη συμπλήρωση 40 ετών της συνεργασίας της Disney με την οργάνωση Make-A-Wish.
Πρωταγωνιστές της διαφήμισης η γιαγιά Λόλα, η εγγονή της και ο διαχρονικός «σταρ» της Disney, Μίκυ Μάουςμε την ιστορία να ξεκινά από το 1940 και τη μικρή τοτε Λολα να παίρνει για πρώτη φορά ως δώρο τον αγαπημένο ποντικό των παιδιών.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»