Ο Σπανούλης «την είπε» στον Σίνγκλετον για το unfair τρίποντο στο τέλος του ματς Ολυμπιακός-Εφές
Ο Αμερικανός σέντερ που έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό σούταρε και ευστόχησε σε τρίποντο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ματς και ενώ η Εφές ήταν μπροστά με 16 πόντους
Ένταση επικράτησε στο τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές Πίλσεν με αφορμή την κίνηση του Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκόν, να σουτάρει τρίποντο -και να ευστοχεί- ενώ το ματς είχε κριθεί καθώς η τουρκική ομάδα βρισκόταν ήδη μπροστά με 16 πόντους.
Η κίνηση του Σίνγκλετον προκάλεσε την αντίδραση αρχικά των οπαδών του Ολυμπιακού που τον γιούχαραν και στη συνέχεια και του αρχηγού της ομάδας Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος πλησίασε τον Αμερικανό σέντερ και του ψιθύρισε κάτι σε έντονο ύφος ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση του πρώην σέντερ του Ολυμπιακού Μπράιαντ Ντάνστον, προκειμένου να λήξει εκεί το «επεισόδιο».
Από την πλευρά του ο Σίνγκλετον σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς όταν ρωτήθηκε για την επίμαχη κίνησή του και τις αντιδράσεις απάντησε ότι «είδα το χρονόμετρο της επίθεσης να τελειώνει και αποφάσισα να σουτάρω, αυτό και μόνο. Ο Σπανούλης μου είπε απλά ένα "Γεια", τίποτα άλλο».
Δείτε στο 2:46 την “unfair” κίνηση του Σίνγκλετον και τα νεύρα του Σπανούλη στο τέλος του ματς
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.