Τατσόπουλος: Να πουν στον Τσίπρα ότι δεν ξέρει αγγλικά και ότι δεν ξέρει να ντύνεται

Τατσόπουλος: Να πουν στον Τσίπρα ότι δεν ξέρει αγγλικά και ότι δεν ξέρει να ντύνεται

«Πρόκειται για ένα αριστούργημα μαλ....., αυτός που κάνει τον αντικαθεστωτικό, βγάζοντας τον παππού του τον αντάρτη σημαία, για να διοριστεί ο ίδιος και οι οικείοι του ως μετακλητοί υπάλληλοι», δήλωσε αναφερόμενος στην υπόθεση του Ιάσονα Σχινά Παπαδόπουλου

Τατσόπουλος: Να πουν στον Τσίπρα ότι δεν ξέρει αγγλικά και ότι δεν ξέρει να ντύνεται
Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του περιβάλλοντός του εξαπέλυσε ο μέχρι πρότινος βουλευτής και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, με αφορμή τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί από τον διορισμό του ράπερ - γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονα Σχινά Παπαδόπουλου. Ο Πέτρος Τατσόπουλος, σχολιάζοντας το σχετικό βίντεο κλιπ, δήλωσε ότι «πρόκειται για ένα αριστούργημα μαλ....., αυτός που κάνει τον αντικαθεστωτικό, βγάζοντας τον παππού του τον αντάρτη σημαία, προκειμένου να διοριστεί ο ίδιος και οι οικείοι του ως μετακλητοί υπάλληλοι», ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε ότι οι μαλ..... του περιβάλλοντός του πρέπει να τον προστατεύσουν για τα αγγλικά που δεν ξέρει, για το ότι δεν ξέρει να ντύνεται και από τον ίδιο τον εαυτό του.

Ο Τατσόπουλος φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, μιλώντας για τη δημιουργία μίας γενιάς ανεύθυνης, από τον γραμματέα μέχρι και τον πρωθυπουργό, «μια γενιά καλομαθημένη με την κακή έννοια».

Τόνισε ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η ΝΔ καλλιεργούν την πολιτική οκνηρία, ενώ ο λόγος που χρησιμοποιούν τα νέα στελέχη της πολιτικής σκηνής, παραπέμπει στη δεκαετία του '70, προσθέτοντας «αυτή είναι η πρόταση της αριστεράς;».

Κλείσιμο
Σχολιάζοντας το πλάνο επενδύσεων της χώρας, χαρακτήρισε την Ελλάδα εχθρική προς την καινοτομία, με μία αδιανόητη φορομπηχτική πολιτική.

Ακόμη πιο λάβρος ήταν όταν αναφέρθηκε στις... αριστερές συνήθειες των κυβερνόντων, κάνοντας λόγο για «μικροαστούς υποκριτές» και αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι «δεν φοράει γραβάτα όχι σαν άνθρωπος με άποψη, αλλά σαν εκείνος που έχει πάθει Αλτσχάιμερ» και συμπλήρωσε ότι πρέπει να τον προστατεύσουν από τα αγγλικά του, τις ενδυματολογικές συνήθειές του και τον εαυτό του.

Όσο για το περιβάλλον του πρωθυπουργού, χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως «γλύφτες» και «μαλ....» που τον κολακεύουν, ενώ θα έπρεπε να του πουν «ότι δεν ξέρει αγγλικά και ότι δεν ξέρει να ντύνεται».

«Δηλαδή ο Τσίπρας, χρησιμοποίησε όλον τον αντικαθεστωτικό λόγο, για να φτάσει να ρωτάει τον Μητσοτάκη αν συμφωνεί ή όχι με το μνημόνιο;», αναρωτήθηκε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης