"Λίγοι" οι παίκτες, "κοιμισμένος" ο Σάντος

"Λίγοι" οι παίκτες, "κοιμισμένος" ο Σάντος

Δεν πάει πουθενά με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα - Πανηγυρίζει -και όχι άδικα- ο Τύπος της Κολομβίας - Τι γράφουν διεθνή ΜΜΕ για την ήττα των διεθνών μας - Πώς σχολιάζουν το 3-0 τα ελληνικά μέσα - Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία στον τρίτο όμιλο

"Λίγοι" οι παίκτες, "κοιμισμένος" ο Σάντος
«Κρυάδα» μέσα στον βραζιλιάνικο καύσωνα έφαγε η Εθνική!  Παρουσιάζοντας σπάνιες αδράνειες στην άμυνα και αδυνατώντας ν’ αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που και οι ίδιοι δημιούργησαν, οι παίκτες του Σάντος υπέστησαν βαριά ήττα (3-0) από την Κολομβία. 



Κλείσιμο


Παρόλο που συνήλθε απ’ το γρήγορο γκολ του Αρμέρο (5’) κι απείλησε δύο φορές να ισοφαρίσει με τον Κονέ, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δέχθηκε και δεύτερο χτύπημα απ’ τον Γκουτιέρες (58’). 





Το "κατόρθωμα" του Γκέκα να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι σε κενή εστία έπαιξε το δικό του ρόλο στο ματς, που αντί να γίνει θρίλερ, τελείωσε με άδικα βαρύ σκορ (λόγω του γκολ του Ροντρίγκες στις καθυστερήσεις). 



Πλέον η νίκη στο παιχνίδι με την Ιαπωνία στις 19 Ιουνίου πλέον κρίνεται απαραίτητη, καθώς η έκταση της ήττας επηρεάζει, εκτός των άλλων, και τα ενδεχόμενα ισοβαθμίας. Νίκη, όμως, θέλει και η Ιαπωνία που έχασε με 2-1 από την Ακτή Ελεφαντοστού. 

Πώς, όμως, υποδέχτηκαν την νίκη της Κολομβίας και την ήττα της Εθνικής μας τα διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ;  

Όπως είναι φυσικό ο κολομβιανός Τύπος πανηγυρίζει για το νικηφόρο ξεκίνημα της εθνικής τους στο Μουντιάλ που ήρθε μετά από 16 χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της «El Herald» που γράφει πως «η Κολομβία κατέκτησε τον Όλυμπο, επιστρέφοντας σε Μουντιάλ μετά από 16 χρόνια...». Ονειρεμένο ντεμπούτο για την Κολομβία, η Τρικολόρ επέστρεψε σε Μουντιάλ μετά από 16 χρόνια με πολλά γκολ και το 3-0 επί της Ελλάδας, γράφει και το Winsports.  

Η Κολομβία σκότωσε χωρίς να κυριαρχήσει κόντρα σε μία Ελλάδα που της έλειψε το γκολ, γράφει από την άλλη η As της Ισπανίας, ενώ η El Pais σχολιάζει πως η Κολομβία ξεπέρασε το τραύμα του Φαλκάο, ο οποίος λόγω τραυματισμού ήταν εκτός.





Η γαλλική Lequipe, αναφερόμενη στην απουσία του «τίγρη» Φαλκάο σημειώνει πως ο Τίγρης έλειψε, αλλά όχι τα νύχια του, ενώ η πορτογαλική Record  μιλάει για δίκαιη επικράτηση για τους Καφετέρος. 

Η Κολομβία ξεκίνησε με σπριντ και σκούπισε την Ελλάδα, γράφει από την άλλη η ιταλική Gazzetta , με την γερμανική Kicker να σχολιάζει πως φουριόζοι οι Καφετέρος νίκησαν και για τον Φαλκάο. 



Στον ελληνικό Τύπο, η ήττα της Εθνικής σχολιάζεται ως κάτι που στενοχώρησε τους Έλληνες, αλλά δεν ήταν άδικο, τονίζοντας ότι τώρα οι διεθνείς μας πρέπει να τα δώσουν όλα ενάντια στην Ιαπωνία, που ούτε εκείνη μπήκε με το δεξί στο Μουντιάλ. 







Για άμυνα-εφιάλτη κάνει λόγο η SportDay, ενώ ψυχραιμία συνιστά η LiveSport. «Βαρύ 3-0 για την Εθνική μας» γράφει το Φως με το Goal να λέει πως ήταν «κρίμα, αλλά όχι άδικο». «Τζάμπα... ξεφτίλα», σχολιάζει η Ώρα των σπορ  με την MetroSport να πιστεύει πως «και όμως γυρίζει». 



Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής

 Οι αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον 3ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχει και η Εθνική μας, ολοκληρώθηκε με την βαθμολογία να διαμορφώνεται ως εξής:


Αποτελέσματα

Κολομβία-Ελλάδα                  3-0
Ακτή Ελεφαντοστού-Ιαπωνία   2-1

Βαθμολογία

Κολομβία: 3
Ακτή Ελεφαντοστού: 3
Ιαπωνία: 0
Ελλάδα: 0













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης