Η κόρη της Μαντόνα μεγάλωσε και ομόρφυνε επικίνδυνα, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η 16χρονη Λούρδη σε παραλία στη Γαλλία.
Η Λούρδη έκανε φέτος διακοπές μαζί με τη μητέρα της, τον σύντροφό της Mαντόνα, τον αδελφό της αλλά και φίλους της και γνώρισε την Ευρώπη.
Φυσικά, οι παπαράτσι κυνήγησαν παντού την έφηβη η οποία δεν δίστασε να τους «χαιρετήσει» με άσεμνες χειρονομίες.
Πάντως, τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες της Λούρδης με το μικροσκοπικό της μπικίνι κάνουν το γύρο του κόσμου...
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς