Πεντάωρη στάση εργασίας σήμερα στα ιδιωτικά κανάλια

Πεντάωρη στάση εργασίας σήμερα στα ιδιωτικά κανάλια

Από τις 10:00 έως τις 15:00 - Αιτήματα είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας και η σταθερή και μόνιμη εργασία με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας

Πεντάωρη στάση εργασίας σήμερα στα ιδιωτικά κανάλια
Σε πεντάωρη στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 15:00 προχωρούν σήμερα, Δευτέρα, οι εργαζόμενοι στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς που θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο της Βουλής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, αιτήματα είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας και η σταθερή και μόνιμη εργασία με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Κλείσιμο

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 5ωρης στάσης εργασίας από τις 10.00 έως τις 15.00 της Δευτέρας, 10 Οκτωβρίου 2016, για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας (ALPHA, ΑΝΤΕΝΝΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR CHANNEL ΚΑΙ EPSILON TV).

Η στάση εργασίας αποφασίστηκε προκειμένου οι συνάδελφοι να συμμετάσχουν μαζικά σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου στις 10:30 π.μ. στην είσοδο της Βουλής των Ελλήνων με αιτήματα:

Διασφάλιση των θέσεων εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.

Σταθερή και μόνιμη εργασία με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης