Φουντώνουν οι φήμες για το ποιοι θα είναι τελικά οι χώροι που θα επιλεγούν προκειμένου να καταλύσουν οι εκατοντάδες μετανάστες που τις τελευταίες ημέρες καταφθάνουν καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας από τα νησιά του Αιγαίου.
Η εικόνα της πλατείας με τους μετανάστες να γυρνούν περιμετρικά της περιοχής του ιστορικού κέντρου προκαλεί πονοκέφαλο στο κυβερνητικό επιτελείο που ψάχνει να βρει τρόπο να φιλοξενήσει τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι όπως και να έχει ταλαιπωρούνται καθώς αναγκάζονται να παραμένουν ώρες ατελείωτες στην πλατεία και κάποιοι να κοιμούνται εκεί.
Μια από τις επιλογές της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν χώροι που δεν χρησιμοποιούνται. Σε αυτούς, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και δεν είναι άλλο από το ιστορικό ξενοδοχείο La Mirage το οποίο όπως όλα δείχνουν θα επαναλειτουργήσει για το σκοπό αυτό.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.