Της άδειασαν εντελώς το μαγαζί!

Της άδειασαν εντελώς το μαγαζί!

Ο 48χρονος δράστης εντοπίστηκε στη Νεάπολη λίγες ώρες μετά την κλοπή, συνελήφθη και ομολόγησε ότι είχε διαρρήξει το κατάστημα μαζί με δυο αλλοδαπές συνεργούς του, οι οποίες αναζητούνται

Της άδειασαν εντελώς το μαγαζί!
Σοκ έπαθε μια επιχειρηματίας στην Ελαφόνησο Λακωνίας, όταν πήγε να ανοίξει το κατάστημά της και το βρήκε εντελώς... άδειο!

Αμέσως κατέφυγε στους αστυνομικούς του  τμήματος Νεάπολης οι οποίοι κατάφεραν με αστραπιαίες έρευνες να εντοπίσουν έναν από τους δράστες της κλοπής, όχι όμως και τα κλοπιμαία.

Κλείσιμο
Ο 48χρονος άνδρας εντοπίστηκε στη Νεάπολη λίγες ώρες μετά την κλοπή, συνελήφθη και ομολόγησε ότι είχε διαρρήξει το κατάστημα μαζί με δυο αλλοδαπές συνεργούς του και είχαν «σηκώσει» όλα τα έπιπλα και διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, που η αξία τους σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια φτάνει τα 4.800 ευρώ!

Οι δυο γυναίκες, που πιθανότατα έχουν ακόμη στην κατοχή τους τα κλοπιμαία, αναζητούνται.

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά εννέα αυτοκίνητα είχε διαρρήξει στην πόλη των Χανίων μέσα σε λίγες ώρες ένας 30χρονος Αλγερινός που έκλεβε ό,τι έβρισκε μέσα, αλλά στην τελευταία του προσπάθεια συνελήφθη επ' αυτοφώρω από άνδρες της τοπικής Αστυνομίας και ομολόγησε τις οκτώ προηγούμενες κλοπές.

Ο αλλοδαπός δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ ερευνάται αν και άλλες κλοπές σε οχήματα της πόλης ήταν δικά του «έργα».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης