Μπράβοι ξυλοκόπησαν θαμώνα σε μπαρ της Ρόδου

Μπράβοι ξυλοκόπησαν θαμώνα σε μπαρ της Ρόδου

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου με τραύματα στο πρόσωπο και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

Μπράβοι ξυλοκόπησαν θαμώνα σε μπαρ της Ρόδου
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου οδηγήθηκε κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη ένας από τους δυο «φουσκωτούς» μπράβους ενός μπαρ στην Παλιά πόλη της Ρόδου, οι οποίοι τραυμάτισαν ένα νεαρό Έλληνα θαμώνα εξ αιτίας μιας... παρεξήγησης!

Πρόκειται για έναν 50χρονο Ιταλό που εργάζεται ως «πορτιέρης» στο συγκεκριμένο μπαρ και, μαζί με έναν 23χρονο Έλληνα υπάλληλο, έκαναν... ασήκωτο στο ξύλο έναν 20χρονο ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου με τραύματα στο πρόσωπο και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες! Ο αλλοδαπός «νταής» συνελήφθη λίγο μετά τον ξυλοδαρμό από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ρόδου, ενώ ο Έλληνας συνεργός του αναζητείται.

Πάλι στη Ρόδο, συνελήφθησαν άλλοι δυο Έλληνες «παλικαράδες» που χτύπησαν με τα χέρια τους στο πρόσωπο και το σώμα έναν 33χρονο με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές. Το επεισόδιο έγινε στην περιοχή Ροδίνι και οι δράστες ηλικίας 21 και 33 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης