Ο Μάριος Γιαννάκου κατέκτησε την κορυφή του Έβερεστ - Δείτε την ανάρτησή του

Ο Μάριος Γιαννάκου κατέκτησε την κορυφή του Έβερεστ - Δείτε την ανάρτησή του

«Ευχαριστώ όσους δε με πίστεψαν, μου έμαθαν να μετακινώ βουνά» γράφει στο post του στο Facebook

giannakou
Την κορυφή του Έβερεστ, σε υψόμετρο 8.848 μ. στα Ιμαλάια, κατέκτησε ο Μάριος Γιαννάκου.

Ο αθλητής υπεραποστάσεων γνωστοποίησε το κατόρθωμά του με ανάρτησή του στα social media, ευχαριστώντας όσους τον βοήθησαν να πετύχει τον φιλόδοξο στόχο του.

Everest 8.848μ. - Τα ξημέρωμα της Παρασκευής φτάσαμε στην κορυφή του κόσμου. Θα ήθελα να αφιερώσω την προσπάθεια αυτή...

Posted by Marios Giannakou on Saturday, May 20, 2023


«Τα ξημέρωμα της Παρασκευής φτάσαμε στην κορυφή του κόσμου. Θα ήθελα να αφιερώσω την προσπάθεια αυτή στην Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες όπου και αν βρίσκονται, στην οικογένεια μου, στην κοπέλα μου και στον Jason που κατάφερε να φτάσει πάνω αλλά δεν κατάφερε δυστυχώς να γυρίσει. Οι στιγμές που σκέφτηκα να φύγω ήταν πάρα πολλές αλλά ντρεπόμουν και μόνο στην ιδέα να κάνω πραγματικά πίσω. Γιάννη -Μαρινα η φωτογραφία του Ερμή βρίσκεται εκεί που ανήκει και θα κάνουμε τα πάντα για να υλοποιηθεί η εναέρια διάσωση στην Ελλάδα. Είναι χρέος μας. Επίσης στα δύσκολα σκεφτόμουν εκείνη την ημέρα που μίλησα με τα παιδιά απο τις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνα και τους υποσχέθηκα να ανεβάσω το δώρο που μου έφτιαξαν για την κορυφή. Μετά απο αυτό θα έπρεπε να κάνουν οι ίδιοι την προσπάθεια τους στο πραγματικό Έβερεστ που λέγεται ζωή. Οποτε έπρεπε να κάνω ένα βήμα την φορά γιατί λένε πως ένα γραμμάριο πράξης ισούται με έναν τόνο θεωρίας.
Στον δρόμο που λέγεται ζωή θα σας πούνε πολλοί ότι δε μπορείτε να τα καταφέρετε, ότι δεν είστε ικανοί.Θα γελάσουν και μπορεί να σας κάνουν να πιστέψετε ότι όντως είστε αυτοί που θέλουν να είστε. Οι δικαιολογίες στην ζωή μας θα είναι πάντα περισσότερες και πρέπει να παίρνουμε οι ίδιοι την ζωή στα χέρια μας για οποία κορυφή θέλουμε να φτάσουμε» αναφέρει στην ανάρτησή του. 

«Ευχαριστώ όσους δε με πίστεψαν, μου έμαθαν να μετακινώ βουνά. Ευχαριστώ όσους με πίστεψαν που μου έμαθαν να τα ανεβαίνω» συμπληρώνει ο Μάριος Γιαννάκου.




Ειδήσεις σήμερα:

«Θα ξημερώσει μία ακόμη καλύτερη μέρα» - Με την κόρη του Δάφνη και τον γιο του Κωνσταντίνο ψήφισε στην Κηφισιά ο Μητσοτάκης

Στην Κυψέλη ψήφισε ο Τσίπρας - «Η αλλαγή είναι σήμερα στα χέρια του λαού μας»

Live Update: Η Ελλάδα ψηφίζει - Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις


-------------

Εκλογές 2023

Πού ψηφίζω: Μάθετε πού ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης