Τραγωδία στα Τρίκαλα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 15χρονου
Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή - Τι λέει στο protothema.gr ο ιατροδικαστής
Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση του άτυχου 15χρονου από τα Τρίκαλα που έχασε τη ζωή του την ώρα που έπαιζε με τα αδέρφια του με ένα αεροβόλο όπλο.
Ο ιατροδικαστής κ. Μηνάς Γεωργιάδης που εξέτασε τη σορό του άτυχου παιδιού είπε στο protothema.gr σχετικά με την αιτία του θανάτου του παιδιού: «Θανατηφόρα κρανιοεγκεφαλική κάκωση με σφαιρίδιο συμβατό με αεροβόλο όπλο». Δεν επιβεβαιώθηκαν, λοιπόν, από την εξέταση, οι υποθέσεις περί ανακοπής του παιδιού.
Η Εξόδιος Ακολουθία του Αλέξανδρου θα τελεστεί στις 6 μ.μ. της Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου, όπου και διακονεί ο πατέρας του, π. Αχίλλιος Καραμίντζιος. Ο ίδιος μαζί με την πρεσβυτέρα του Λουκία και τα υπόλοιπα έξι αδέλφια του απευθύνουν παράκληση προς όλους “εις μνήμην του υιού μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ αντί στεφάνων να ενισχυθεί η αποπεράτωση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας, στον Ξηρόκαμπο”.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.