Σταθεροποιητικές τάσεις στη Wall Street - Κέρδη για τον κλάδο υγείας

Σταθεροποιητικές τάσεις στη Wall Street - Κέρδη για τον κλάδο υγείας

Οι επενδυτές έχουν στραμμένο το «βλέμμα» τους στο πετρέλαιο και το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο που θα αντικαταστήσει το Obamacare

Σταθεροποιητικές τάσεις στη Wall Street - Κέρδη για τον κλάδο υγείας
Σταθεροποιητικά και με μεικτά πρόσημα κινήθηκαν οι αμερικανικοί δείκτες στη Wall Street, με τους επενδυτές να έχουν στραμμένο το «βλέμμα» τους στο πετρέλαιο και το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο που θα αντικαταστήσει το Obamacare.

Ο Dow Jones έκλεισε με οριακή πτώση 0,06% στις 21.397 μονάδες, με τον κλάδο υγείας να καταγράφει άνοδο άνω του 1%. Ο S&P 500 έκλεισε με ήπια πτώση 0,05% στις 2.434 μονάδες και ο Nasdaq έκλεισε με άνοδο 0,04% στις 6.236 μονάδες.

Η τιμή του WTI για παράδοση Αυγούστου ενισχύθηκε κατά 21 σεντς ή 0,5% στα 42,74 δολάρια το βαρέλι. Την Τετάρτη το πετρέλαιο υποχώρησε σε νέο χαμηλό από τον Αύγουστο, εν μέσω ανησυχιών για υπερπροσφορά στην αγορά.

Κλείσιμο
«Αν και πιστεύουμε ότι η Σαουδική Αραβία θα κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τις τιμές πετρελαίου υψηλότερα, η πρόσφατη αύξηση της παραγωγής από άλλα μέλη του OPEC και τις ΗΠΑ έχουν ωθήσει τα αποθεματικά σε νέα ιστορικά υψηλά» σχολιάζει ο Τζακ Άμπλιν, CIO στην BMO Private Bank.

Πηγή: Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης