Μήνυμα ζωής στέλνουν οι καρκινοπαθείς

Μήνυμα ζωής στέλνουν οι καρκινοπαθείς

Σε μια εκδήλωση με έντονο συμβολισμό, που διοργανώνει το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο I LIVE FOR ME

Μήνυμα ζωής στέλνουν οι καρκινοπαθείς
To «δέντρο της ζωής» θα φυτέψουν την Κυριακή 1 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου, οι Έλληνες που αναδείχθηκαν νικητές από τη δύσκολη μάχη τους με τη νόσο.
 
Σε μια εκδήλωση με έντονο συμβολισμό, που διοργανώνει το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο I LIVE FOR ME, μέλη – πρώην ασθενείς αλλά και φίλοι του σωματείου δίνουν ραντεβού την Κυριακή, 09.00 το πρωί, στην είσοδο της πλαζ «Αστέρας» στη Βουλιαγμένη και υπόσχονται να στείλουν μηνύματα ελπίδας, χαράς και δύναμης σε όσους δίνουν τη μάχη τους ενάντια στην ασθένεια.
 
Κλείσιμο
Την ίδια ημέρα 28 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο θα  γιορτάζουν την ελπίδα, το πάθος και τη δύναμη για τη ζωή που κερδίζει και θριαμβεύει.
 
Το… ελληνικό δέντρο της ζωής θα είναι μια μεγάλη μουριά, που θα γεμίσει με πεταλούδες, σύμβολο του I LIVE FOR ME,  πάνω στις οποίες θα γραφτούν μηνύματα. Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, την οποία θα στηρίξουν με την παρουσία τους επώνυμοι φίλοι του Σωματείου, το δέντρο θα φυτευτεί στο χώρο του Αστέρα της Βουλιαγμένης και θα μείνει εκεί για να θυμίζει σε όλους την αξία της ζωής και της δύναμης.  
 
Την ενέργεια αυτή του I LIVE FOR ME στηρίζει ο Αστέρας της Βουλιαγμένης, καθώς διαθέτει αφιλοκερδώς το χώρο του για τη φιλοξενία του δέντρου. Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρία Alassia.
 
Η ενέργεια εντάσσεται το πλαίσιο της ολοκληρωμένης καμπάνιας #icaniwilliwin  του I LIVE FOR ME (ο σωματείο δημιουργήθηκε το 2010 με στόχο να βοηθήσει τους ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο και χρόνια νοσήματα και τις οικογένειές τους, να διαχειριστούν τις επιπτώσεις της ασθένειας στην καθημερινότητά τους και να ξαναβρούν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης