Το κορυφαίο και μακροβιότερο τηλεοπτικό μαχητικό show της Γωγώς Μπιτάκου, το No Limits, παραμένει στην πρωτεύουσα για την 26η έκδοσή του και με τον τίτλο «Magic One», διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Καλλιθέα, στο στάδιο Έσπερος.
Το Σάββατο 23 Μαΐου, η διοργανώτρια παρουσιάζει ακόμα μια εκπληκτική αγωνιστική κάρτα και φαντασμαγορικό θέαμα όπως αρμόζει στο θεσμό που έχει μπει στις καρδιές των Ελλήνων. Πρωταρχικό μήνυμα αυτή τη φορά ο αγώνας κατά της παιδικής κακοποίησης:
Για πρώτη φορά σε πρωταγωνιστικό ρόλο, τη ζώνη του θεσμού διεκδικεί ο πυγμάχος-σύμβολο, Βαγγέλης Χατζής, ο μοναδικός μονόχειρας πυγμάχος στον κόσμο, που για πρώτη φορά εμφανίστηκε στο No Limits 22(Tae Kwon Do Stadium) ξεσηκώνοντας τους οπαδούς με το εκρηκτικό στυλ, τη μαχητικότητα και τη δύναμη ψυχής που τον χαρακτηρίζει. Έχει τρεις νικηφόρους αγώνες και απέναντί του θα βρεθεί ο αξιόμαχος και πολύ δυνατός αθλητής με καταγωγή από την Αλβανία.
O Χατζής έχει απασχολήσει τα MME καθώς με το παράδειγμά του εμπνέει διεθνώς. Μέσω των τηλεοπτικών μεταδόσεων της διοργάνωσης (NOVA, ACTION 24), εκπροσωπεί τη βασική καμπάνια του θεσμού κατά της βίας, της παιδικής κακοποίησης και του σχολικού εκφοβισμού.
Παράλληλα διακεκριμένοι αθλητές από καταξιωμένες σχολές της Αθήνας θα αγωνιστούν στο στυλ του Kick Boxing, Muay Thai, χαρίζοντας συναρπαστικές μάχες.
Ανερχόμενα ταλέντα, θα διεκδικήσουν το εισιτήριό τους στην επετειακή διοργάνωση που θα λάβει χώρα σε λίγους μήνες με τη συμπλήρωση δέκα χρόνων του θεσμού, αλλά και μικροί πρωταθλητές όπως ο δεκάχρονος Βασίλης ‘’ Billerman’’ Κατσίγιαννης - μαθητής του παγκόσμιου πρωταθλητή Σταμάτη Μπιτάκου (Stam the Showman Academy). Πρόκειται για τον πρώτο ανήλικο αθλητή επίσημου αγώνα που θα δοκιμαστεί στην πρώτη του διεθνή αναμέτρηση απέναντι στον Κυριάκο Χριστοδούλου, μεγάλο ταλέντο της Κύπρου.
Αναλυτικά η επαγγελματική κάρτα:
1) Βαγγέλης Χατζής(Vizantinos) VS Axillea Duro (Glory Team) Boxing Main Fight για τίτλο No Limits
2) Αλέξανδρος Σέρτσας(Fighters) VS Armani Danielyan(Polichronakis Team) K-1
3) Αντώνης Πολυχρόνης(Stam The Showman Academy) VS Στέφανος Χριστοδούλου( Nino Gym) Muay Thai
4) Βασίλης Κατσίγιαννης( Stam The Showman Academy) VS Κυριάκος Χριστοδούλου( Nino Gym) Muay Thai
Ελλάδα VS Κύπρος
5) Γιάννης Τσίγκος( Pliakos Team) VS Παναγιώτης Καλυβιάρης(Gkitsas team)
Muay Thai
Ελλάδα VS Κύπρος
6) Κωσταντίνος Νικολαϊδης(Glory Club) VS Gino Moftari( Boulas Camp) K-1
Μετά τη μεγάλη απήχηση στο κοινό, για τέταρτη συνεχόμενη φορά, στη διοργάνωση ενσωματώνεται το άθλημα της χειροπάλης και στο τραπέζι του Bradefer θα βρεθεί ο Σωκράτης ‘’Πρύτανης’’ Πετίδης, καταξιωμένος αθλητής του bradefer και bodybulding.
Φωτορυθμικά, μουσική, χορός, τηλεοπτικά συνεργεία και πολλές εκπλήξεις θα πλαισιώσουν το show που όπως πάντα θα παρουσιάσει η εμπνεύστρια του θεσμού Γωγώ Μπιτάκου.
Συνδιοργάνωση ΑΣ ‘’Δράκος’’ Αντώνη Μοσχονά –Καλλιθέα
Υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης ‘’Γιάννης Γάλλος’’.
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας
No Limits 26
‘’Magic One’’
Σάββατο 23 Μαΐου 2015
Στάδιο Έσπερος Καλλιθέα(Χαριλάου Τρικούπη & Αριστοτέλους πίσω από την Πάντειο)
Έναρξη 21:00 (pre game 18:00)
Είσοδος : 15€ (VIP σε ροτόντα κρασί & finger food 30€)
Προπώληση: Σχολές Stam the Showman Academy, Fighters, Kritikos Camp, Vizantinos Target Sport Club, Kritikos Camp, Πρωτέας Ραφήνας, Κραταιός, Nas Camp, House of Champions, GLORY Club, Pliakos Training camp, International Muay Boran Academy, Fight Club Legacy , ΑΣ Δράκος, Tigran Boxing School, Fight Club Legacy, Arena Training)