ΣΥΡΙΖΑ: Θα πρόσφερε γέλιο ο Σαμαράς, αν δεν ήταν πρωθυπουργός της χώρας...

ΣΥΡΙΖΑ: Θα πρόσφερε γέλιο ο Σαμαράς, αν δεν ήταν πρωθυπουργός της χώρας...

Με σκωπτική διάθεση η Κουμουνδούρου απέναντι στις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας

ΣΥΡΙΖΑ: Θα πρόσφερε γέλιο ο Σαμαράς, αν δεν ήταν πρωθυπουργός της χώρας...
Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό, με αφορμή τις δηλώσεις του για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι ο  κ. Σαμαράς θα προσέφερε άφθονο γέλιο με τις δηλώσεις του για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, αν δεν ήταν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση, αναφερόμενη στις δηλώσεις Σαμαρά, κατά τη συνάντησή του με τον Πορτογάλο ομόλογό του, σημειώνει επίσης: «Παραμένει, όμως, πρωθυπουργός μιας χώρας που έχει βιώσει τις πιο δραματικές συνέπειες μιας βάρβαρης και αντικοινωνικής πολιτικής, για την οποία εν λέει λέξη».

Κλείσιμο
Και προσθέτει: «Δεν σταματά, όμως, να αναμασά με απαράμιλλο κυνισμό δηλώσεις για έξοδο από το μνημόνιο, το οποίο την ίδια στιγμή εφαρμόζει με κάθε κόστος για τον ελληνικό λαό».

Στην ανακοίνωσή της, η Κουμουνδούρου τονίζει επίσης ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα υπερασπιστεί στην Ευρώπη τα συμφέροντα των πολιτών της και όχι μαριονέτες που χορεύουν στο ρυθμό των ισχυρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης