Την τελευταία του... βουτιά έκανε ένας 67χρονος άνδρας από τη Βουλγαρία σε παραλία των Μαλίων - Πήγε να κάνει μπάνιο και ανασύρθηκε νεκρός
Δεν έχουν τέλος οι πνιγμοί που σημειώνονται στις θάλασσες της Κρήτης.
Το νέο περιστατικό, σημειώθηκε τη Δευτέρα το πρωί, όταν ένας 67χρονος άνδρας από τη Βουλγαρία πήγε να κάνει ένα μπάνιο σε παραλία των Μαλίων.
Λίγο αργότερα εντοπίστηκε να επιπλέει έχοντας χάσει τις αισθήσεις του από έναν υπάλληλο θαλάσσιων σπορ που εργαζόταν στην περιοχή.
Ο ίδιος ανέσυρε τον 67χρονο στην παραλία, ενώ στο σημείο έσπευσε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.