Οι προσωπικές διαφορές φαίνεται να ήταν ο λόγος του διαπληκτισμού ενός 75χρονου από την περιοχή της Ζαχάρως και ενός 45χρονου, υπηκόου Αλβανίας την Τετάρτη το πρωί.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 75χρονος, κατήγγειλε στις Αρχές πως ο 45χρονος Αλβανός τού επιτέθηκε τη στιγμή που αυτός βρισκόταν στο κτήμα του στην περιοχή Άγιος Νικόλαος και τον κτύπησε με σίδερο που βρήκε στο χώρο στο πρόσωπο και τα πλευρά, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο καβγάς προήλθε από προσωπικές διαφορές που είχαν οι δύο άνδρες.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.