Ο 65χρονος μαζί με τους δυο γιους του, ηλικίας 32 και 37 χρόνων, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας
Μανώλης Bάιας
Άλλα περίμεναν και άλλα βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αργοστολίου Κεφαλονιάς στο σπίτι μιας οικογένειας που είχαν πληροφορίες ότι εμπλεκόταν σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών. Μεταξύ των ευρημάτων, υπήρχαν και τιμαλφή που ερευνάται τώρα αν προέρχονται από κλοπές.
Κατά την διάρκεια της έρευνας στο σπίτι όπου κατοικούν ένας 65χρονος μαζί με τους δυο γιους του ηλικίας 32 και 37 χρόνων, βρέθηκαν μόνο ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 40 εκατοστών, ένα όπλο τύπου Flobert χωρίς άδεια μαζί με 136 φυσίγγια για το αντίστοιχο όπλο και 20 κροτίδες, που ήταν αρκετά για να οδηγήσουν στην σύλληψή τους.
Ωστόσο, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένδεκα ρολόγια τα οποία κατασχέθηκαν και εξετάζεται αν τα κατείχαν νόμιμα. Στο μεταξύ, πατέρας και γιοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών και κροτίδων, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.
Σε μια εποχή που το επιστημονικό δυναμικό της χώρας αναζητά διεξόδους στο εξωτερικό, η DEMO αποδεικνύει στην πράξη τι σημαίνει να επενδύεις στους ανθρώπους και να δημιουργείς περιβάλλοντα που ευνοούν τη γνώση και την επιστημονική εξέλιξη.