Νύχτες Πρεμιέρας με... ασπρόμαυρη αισιοδοξία

Νύχτες Πρεμιέρας με... ασπρόμαυρη αισιοδοξία

'Ανοιξαν εχθές το βράδυ οι «Νύχτες Πρεμιέρας», το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας

Νύχτες Πρεμιέρας με... ασπρόμαυρη αισιοδοξία
Νύχτες Πρεμιέρας με... ασπρόμαυρη αισιοδοξία

Ξεκίνησαν εχθές οι Νύχτες Πρεμιέρας, για δέκατη ένατη χρονιά, με την αμερικανική indie ταινία του Νόα Μπάουμπαχ «Frances Ha».

Η ταινία έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό από το Φεστιβάλ Βερολίνου όπου και έκανε την πανευρωπαϊκή πρώτη της, μετά την προβολή της οποίας το κοινό χειροκροτούσε παρατεταμένα σφυρίζοντας. Μια ταινία τρυφερή, αλλόκοτη, αληθινή και ευχάριστη, γυρισμένη σε ασπρόμαυρο φίλμ, η ταινία του Μπάουμπαχ, είναι ένα τονωτικό χάπι ευτυχίας.

Κλείσιμο

Η «Frances Ha» περιγράφει τις ελπίδες και τις απογητεύσεις που βιώνει μια... αλαφροίσκιωτη 27χρονη που προσπαθεί να βρει νόημα στην ενήλικη ζωή της και παράλληλα να επιβιώσει σε μια σημερινή, ασπρόμαυρη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή