Απεργία διαρκείας σχεδιάζει η Αir France

Απεργία διαρκείας σχεδιάζει η Αir France

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου - Αντιδρούν στο νόμο «Ελ Κομρί» που επιτρέπει ημερήσιο ωράριο εργασίας μέχρι 12 ώρες και αντί υπερωριακής αμοιβής προβλέπει ρεπό

Απεργία διαρκείας σχεδιάζει η Αir France
Απεργία διαρκείας σχεδιάζει η Αir France κινδυνεύοντας να τινάξει στον αέρα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που θα φιλοξενήσει σε λίγες ημέρες η Γαλλία.

Τo 68% των μελών του μεγαλύτερου συνδικάτου των πιλότων της Air France, το «SNPL», ψήφισε υπέρ μιας απεργίας διαρκείας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νόμο «Ελ Κομρί» την ώρα που οι πρώτοι φίλαθλοι έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στην "Πόλη του Φωτός".  

«Η απεργία θα γίνει αναπόφευκτα μέσα στον Ιούνιο, δήλωσε ο Εμμανουέλ Μιστραλί  εκπρόσωπος του συνδικάτου , σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Le Parisien». O ίδιος πάντως απέφυγε να διευκρινίσει την ημέρα έναρξης της απεργίας των πιλότων της Air France. 
Κλείσιμο

Οι κινητοποιήσεις στη Γαλλία κλιμακώνονται την ώρα που συνεχίζονται οι δυσκολίες στα πρατήρια βενζίνης κι ενώ οι γαλλικές αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή ενόψει του Euro 2016 που ξεκινά στις 10 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις δέκα Ιουλίου. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης