Κάνσας: Τέσσερις νεκροί από συντριβή αεροσκάφους σε κτίριο

Κάνσας: Τέσσερις νεκροί από συντριβή αεροσκάφους σε κτίριο

Τέσσερις τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση - Πέντε άνθρωποι που βρίσκονταν στο κτίριο αγνοούνται

Κάνσας: Τέσσερις νεκροί από συντριβή αεροσκάφους σε κτίριο
Ένα δικινητήριο αεροσκάφος συνετρίβη πριν από λίγη ώρα πάνω σε κτίριο κοντά στο αεροδρόμιο Γουίτσιτα στο Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι υπάρχουν τουλάχιστον 10 δέκα άτομα τα οποία έχουν εγκλωβιστεί μέσα στο κτίριο, ενώ από τις φωτογραφίες που κάτοικοι της περιοχής έχουν αναρτήσει στο Twitter φαίνεται ότι στην περιοχή επικρατεί αναστάτωση καθώς πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει τον ουρανό.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας, Ρον Μπλάκγουελ, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, τέσσερις είναι οι τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα των θυμάτων. Όσο για τους αγνοούμενους ο Μπλάκγουελ, δήλωσε πως υπολογίζονται στους πέντε.
Κλείσιμο

 

Δημοσιογράφος του δικτύου
MSNBC που βρίσκεται στο σημείο της συντριβής δήλωσε πως το αεροσκάφος φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα στον ένα κινητήρα, ενώ σε αυτό επέβαινε μόνο ο κυβερνήτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας λίγο πριν τις 10.00 π.μ. (τοπική ώρα) ο κυβερνήτης του δικινητήριου Beechcraft King Air ανέφερε βλάβη σε έναν κινητήρα λίγο μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο της Γουίτσιτα και τελικά το αεροσκάφος συνετρίβη σε κτίριο του αεροδρομίου, ενώ επιχειρούσε προσγείωση.



Τμήμα της στέγης του κτιρίου έχει καταρρεύσει, ενώ ακόμα πυκνός μαύρος καπνός καλύπτει την περιοχή.

Ο Ράιαν Γουέδερμπαι δήλωσε στο τοπικό δίκτυο Kansas City Star ότι ξέσπασε πυρκαγιά αμέσως μόλις το αεροσκάφος συνετρίβη.

Σύμφωνα με αμερικανικά πρακτορεία το κτίριο στο οποίο συνετρίβη το δικινητήριο έχει εκκενωθεί, ωστόσο σύμφωνα με το δίκτυο NBC πέντε άνθρωποι που βρίσκονταν στο κτίριο αγνοούνται.

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης