Καταγγελίες-«βόμβα» του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τον ξυλοδαρμό του Χριστόφορου Ζωγράφου

Καταγγελίες-«βόμβα» του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τον ξυλοδαρμό του Χριστόφορου Ζωγράφου

Δείχνει προς την πλευρά Μελισσανίδη - Διαβάστε τη δήλωση Σαρρή - Δείτε το βίντεο

Καταγγελίες-«βόμβα» του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τον ξυλοδαρμό του Χριστόφορου Ζωγράφου
Η δολοφονική επίθεση κατά του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ Χριστόφορου Ζωγράφου ήταν η αφορμή αλλά και η αιτία για να γίνει αποδεκτή η πρόταση του προέδρου και μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για σύγκληση έκτακτου ΔΣ της Σούπερ Λίγκας τις επόμενες ημέρες. 
Σε αυτό θα δώσουν το «παρών» όλοι οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και ουχί οι πρόεδροι, δείγμα της κρισιμότητας της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.

Ο κ. Μαρινάκης νωρίς σήμερα στο Δ.Σ. της Λίγκας αλλά έκανε παρέμβαση για την υπόθεση. Με τοποθέτηση προ ημερησίας διάταξης αναφέρθηκε στο πολύ σοβαρό αυτό θέμα.
Κλείσιμο

Πληροφορίες φέρουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα και να δίνει στοιχεία σχετικά με το συμβάν με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ.
O Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε καταγγελίες για την πραγματική «βρωμιά» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο κ. Μαρινάκης μάλιστα, έθεσε εαυτόν στη διάθεση της αστυνομίας και της ελληνικής Δικαιοσύνης, έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και να αποδοθούν ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση.

Δηλώσεις Μαρινάκη
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε αμέσως μετά το ΔΣ της Λίγκας πως «δυστυχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει να αντιμετωπίσει μια δολοφονική ενέργεια. Είχα την ηθική υποχρέωση να έρθω στο Δ.Σ. με μεγάλη μου λύπη και προβληματισμό και να καταγγείλω με ονόματα και με επίθετα τι ακριβώς με έχουν ενημερώσει οι συνεργάτες μου για το τι έχει συμβεί αυτές τις μέρες και έχει άμεση σχέση με αυτόν τον ξυλοδαρμό. Το τι έχει γίνει τις τελευταίες τρεις μέρες και έχει σχέση άμεση με αυτό το γεγονός, με τον ξυλοδαρμό του κ. Ζωγράφου. Με την κατάσταση του κ. Ζωγράφου σήμερα. Είναι κάτι που πλήττει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι στην διάθεση και της αστυνομίας και της δικαιοσύνης και των εισαγγελέων να με καλέσουν.

Να πάρουν τα πρακτικά του Δ.Σ. και να πράξουν ανάλογα. Για όλα αυτά που συμβαίνουν, όχι μόνο αυτές τις μέρες, αλλά και πέρσι στη Γ' Εθνική και φέτος στη Football League και το τι έρχεται του χρόνου στη Super League. Πρέπει όλα αυτά να μας προβληματίσουν. Να γίνει μία σωστή έρευνα και να είστε σίγουροι πως θα βγάλουμε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για το ποιοι είναι οι νοικοκύρηδες και ποιοι οι τυχοδιώκτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αργά το βράδυ υπήρξε απάντηση στα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 

Ο κ. Σαρρής
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστήριξε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον πήρε τηλέφωνο, για να του ζητήσει συγκεκριμένους διαιτητές.

«Δεν ξέρω τι έχει πει ο κύριος Μαρινάκης, δεν μπορώ να πω τίποτα. Αν με καλέσουν οι αρμόδιοι θα μιλήσω σε αυτούς» είπε ο κ. Σαρρής.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzeta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης