Το παράπονο του Λεβέντη: «Δεν μπορεί να ψήφισαν Βελόπουλο που μοίραζε... αλοιφές»

Το παράπονο του Λεβέντη: «Δεν μπορεί να ψήφισαν Βελόπουλο που μοίραζε... αλοιφές»

Εμφανώς προβληματισμένος από τις εκτιμήσεις των δημοσκοπήσεων ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, εξέφρασε μια συγκρατημένη αισιοδοξία για ανατροπή του σκηνικού, καταγγέλοντας παράλληλα τη συμπεριφορά των ΜΜΕ

levedis_main01
Σοκαρισμένος από τις εκτιμήσεις των δημοσκοπήσεων, που εμφανίζουν την Ένωση Κεντρώων με πολύ χαμηλά ποσοστά, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης που χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τους ψηφοφόρους, αλλά και για τους κ.κ. Βαρουφάκη, Βελόπουλο.

«Θεωρώ ότι αυτά τα exit poll πρέπει να πέσουν έξω. Δεν μπορεί να μην ψήφισε ο λαός την Ένωση Κεντρώων που τίμησε τη Μακεδονία, αγωνίστηκε μέσα στη Βουλή εναντίον του δικοματισμού και της σαπίλας και να ψήφισε τον Βαρουφάκη που κατέστρεψε την οικονομία και τον Βελόπουλο που έδινε χειρόγραφα του Ιησού Χριστού και αλοιφές για τον αγκώνα και τη μέση!
Δεν πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα τιμά τους Έλληνες ψηφοφόρους. Ελπίζω ότι όταν προστεθούν τα αποτελέσματα της Κρήτης και της Θεσσαλονίκης η Ένωση Κεντρώων θα ανέβει».

Επίσης ο κ. Λεβέντης προχώρησε σε καταγγελίες κατά των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών κάνοντας λόγο για ατιμία εις βάρος του κόμματος του.
Δυστυχώς πρέπει να πω ότι τα ιδιωτικά κανάλια δεν μας προέβαλλαν από καθόλου έως ελάχιστα και η ΕΡΤ μας μετέδωσε κάποιες ομιλίες επειδή το επέβαλλε ο νόμος. Αυτό ήταν πολιτική δίωξη και εξόντωση για το κόμμα μας. Κι αν δεν το κατάλαβε ο λαός θα τον κάνω να το καταλάβει ότι αυτό ήταν μια ατιμία από τα ΜΜΕ προς το μοναδικό τίμιο κόμμα της Βουλής. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης