Θρίλερ στη ΝΔ με τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ

Η συνεδρίαση της επιτροπής είναι πιθανό να μην συνεδριάσει απόψε το βράδυ, όπως ήταν προγραμματισμένο

Θρίλερ στη ΝΔ με τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ
Σε θρίλερ μετατρέπεται, όπως όλα δείχνουν, η επιλογή των εταιρειών και της διαδικασίας των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής ΚΕΦΕ είναι πιθανό να μην συνεδριάσει απόψε το βράδυ, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Το γεγονός αυτό προκαλεί πολλές απορίες από πλευράς βουλευτών, καθώς τα χρονικά περιθώρια, να γίνουν οι εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου, εξαντλούνται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τεχνικοί σύμβουλοι βρίσκονται στη Συγγρού και περιμένουν τα στοιχεία από τις εταιρείες, χωρίς να έχουν κάποια ενημέρωση ακόμα οι εκπρόσωποι των υποψηφίων. 


Κλείσιμο
Επιστολή 22 «γαλάζιων» βουλευτών σε Μεϊμαράκη, Τζιτζικώστα, Μητσοτάκη και Άδωνι

Γενικά, η υπομονή των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με το σίριαλ των εσωκομματικών εκλογών έχει εξαντληθεί.

Η καθυστέρηση από την αρμόδια επιτροπή της ΝΔ να ορίσει τόσο εταιρεία όσο και ημερομηνία εκλογών, έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των μελών του κόμματος και η Συγγρού θυμίζει «καζάνι που βράζει».  

Ενδεικτικό του κλίματος είναι η κίνηση 22 βουλευτών, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος στη Βουλή την Τρίτη, να στίλουν επιστολή στους κ.κ. Μεϊμαράκη, Τζιτζικώστα, Μητσοτάκη και Γεωργιάδη με την οποία ζητούν να πραγματοποιηθεί άμεσα η συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων και να δεσμευτούν για «κώδικα σεβασμού και αυτοσυγκράτησης».

Αναφέρουν, δε, ότι το αποτέλεσμα όλης αυτής της καθυστέρησης είναι η αξιωματική αντιπολίτευση να αντιμετωπίζεται με χλεύη από τα άλλα κόμματα, να έχει κουραστεί το εκλογικό σώμα και τα στελέχη της παράταξης και βέβαια η χώρα να στερείται μιας υπεύθυνης αντιπολίτευσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης