Καπίνο: «Πιστεύω θα προκριθούμε»!

Καπίνο: «Πιστεύω θα προκριθούμε»!

Ο διεθνής γκολκίπερ τόνισε πως η ομάδα θα παλέψει με όλο της το «είναι» για να έρθει η ιστορική πρόκριση κόντρα στην Κόστα Ρίκα 

Καπίνο: «Πιστεύω θα προκριθούμε»!
Περήφανος και χαρούμενος που ανήκει στην Εθνική ομάδα, που έγραψε ιστορία παίρνοντας την πρόκρισή της στις κορυφαίες 16 του Μουντιάλ δήλωσε ο Στέφανος Καπίνο. 

Ο διεθνής τερματοφύλακας μίλησε για το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό της «γαλανόλευκης», αναφέρθηκε στο πώς έζησε την πρόκριση στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ εμφανίστηκε απόλυτα αισιόδοξος πως απέναντι στην Κόστα Ρίκα άπαντες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ξαναγράψουν ιστορία! 

Κλείσιμο
Αναλυτικά η συνέντευξη του Στέφανου Καπίνο στην ΟΠΑΠ TV: 

Το αν οι διεθνείς έχουν συνειδητοποιήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2014: «Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε. Καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο, αλλά πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε γιατί την Κυριακή έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οπότε πρέπει να καταλάβουμε τι έχουμε κάνει για να κάνουμε και το επόμενο βήμα». 

Το πώς έζησε την αυλαία των ομίλων με την Ακτή Ελεφαντοστού: «Με πολύ άγχος. Πιστεύω ότι είχαμε παραπάνω άγχος από τους παίκτες που έπαιζαν. Ήρθε, όμως, αυτή η λύτρωση στο 90’ με το γκολ του Γιώργου που μας χαροποίησε πάρα πολύ. Νιώσαμε υπερηφάνεια και μεγάλη χαρά που γράψαμε ιστορία». 

Την Κόστα Ρίκα: «Η Κόστα Ρίκα απέδειξε ότι είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Μπορεί λόγω ονόματος να μην είναι το φόβητρο. Δεν είναι η Αγγλία, η Ιταλία ή η Ουρουγουάη. Από εκεί και πέρα, όμως, κατάφερε και βγήκε πρώτη στον όμιλο. Απέδειξε ότι μπορεί να παίξει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και να νικήσει, να πάρει αποτελέσματα. Αυτό από μόνο του δείχνει πολλά. Εμείς κάναμε την ανάλυσή μας και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι την Κυριακή για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Διαβάστε περισσότερα στο Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης