Μουντιάλ 2014: Η κατάρα του Μικ Τζάγκερ

Μουντιάλ 2014: Η κατάρα του Μικ Τζάγκερ

Όποια ομάδα υποστηρίζει ο γερόλυκος της ροκ «καταστρέφεται»

Μουντιάλ 2014: Η κατάρα του Μικ Τζάγκερ
Κάποιου είδους μεγάλη αύρα γκαντεμιάς πρέπει να γυροφέρνει τον Μικ Τζάγκερ το τελευταίο διάστημα αφού δεν φτάνει που οι ερωτικοί σύντροφοί του όπως η Λ' Ορέν Σκοτ αυτοκτονούν, τώρα προκύπτει ότι και όσες ομάδες υποστηρίζει στο Μουντιάλ έχουν καταστραφεί.

Αυτή η ιδιότυπη κατάρα, μάλιστα, έχει κάνει τους Βραζιλιάνους να ζητούν μέσω Twitter από τον διάσημο τραγουδιστή είτε να σωπάσει και να μην μιλήσει υπέρ της Σελεσάο είτε αν θέλει να πάρει θέση να μιλήσει για την Αργεντινή.

Κλείσιμο
Πώς ξεκίνησε η ιστορία με την κακοτυχία του Τζάγκερ; Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους ο τραγουδιστής των Στόουνς το 2010 είχε βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου για τον αγώνα της προημιτελικής φάσης Ολλανδία-Βραζιλία συνοδευόμενος από το γιο του που φορούσε φανέλα της Βραζιλίας. Το αποτέλεσμα: ήττα με 4-1 για τη Σελεσάο και αποκλεισμός από τη συνέχεια του τουρνουά. Στο ίδιο τουρνουά επισήμαναν οι Βραζιλιάνοι ότι ο Τζάγκερ είχε παρακολουθήσει τον αγώνα ΗΠΑ-Γερμανία στο πλευρό του Μπιλ Κλίντον και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Μα φυσικά ήττα των Αμερικανών με 4-1.



Τέσσερα χρόνια μετά οι συμπτώσεις επαναλαμβάνονται και άρα ίσως και να παύουν να είναι τελικά συμπτώσεις.

Τον Μάιο ο Τζάγκερ σε συναυλία στη Λισαβόνα προέβλεψε ότι η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο θα νικήσει σε όλα τα παιχνίδια του Μουντιάλ. Απολογισμός; Μια συντριβή με 4-0 από τη Γερμανία και μια αγωνιώδης ισοπαλία 2-2 με τις ΗΠΑ.

Στις 19 Ιουνίου έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter πριν τη σέντρα του αγώνα Αγγλία-Ουρουγουάη: Πάμε Αγγλία! Πάμε για τη νίκη. Απολογισμός; Τι έκπληξη, πάλι ήττα για την Αγγλία με 2-1 από την ομάδα του Σουάρες.

Το Σάββατο οι Στόουνς βρέθηκαν στη Ρώμη και ο γερόλυκος Μικ ενώπιον 70.000 θεατών προέβλεψε νίκη της Ιταλίας επί  της Ουρουγουάης στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Αναρωτιέστε ποιο ήταν το αποτέλεσμα; 1-0 νίκη για την Ουρουγουάη με κεφαλιά του Γκοντίν και αποκλεισμός για τη Σκουάντρα Ατζούρα.

Και τώρα είναι φυσικό να αναρωτιέται κανείς: Φταίνε οι Βραζιλιάνοι που τον θεωρούν γκαντέμη;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης