Στους αγώνες της Εθνικής όλοι οι συνδρομητές Vodafone επικοινωνούν δωρεάν!

Στους αγώνες της Εθνικής όλοι οι συνδρομητές Vodafone επικοινωνούν δωρεάν!

Δωρεάν ομιλία, sms και mobile internet σε όλους τόσο για εκείνους που βρίσκονται στην Ελλάδα, όσο και για εκείνους που ταξίδευσαν στη Βραζιλία

Επεισοδιακές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Σεούλ
Στους αγώνες της Εθνικής όλοι οι συνδρομητές Vodafone επικοινωνούν δωρεάν!
H Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στέκεται στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας όλων των Ελλήνων τα τελευταία 10 χρόνια και προσφέρει στους συνδρομητές της, είτε εκείνοι βρίσκονται στην Ελλάδα, είτε στη Βραζιλία, δωρεάν ομιλία, sms και mobile internet στους επίσημους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας στη Βραζιλία.  

Ειδικότερα, η Vodafone στηρίζει την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου & όλους τους Έλληνες φιλάθλους και παρέχει σε όλους τους συνδρομητές Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες, καρτοκινητής και συμβολαίου τη δυνατότητα να μιλούν και να στέλνουν sms δωρεάν προς όλα τα δίκτυα , αλλά και να σερφάρουν δωρεάν στο internet μία ώρα πριν την έναρξη κάθε αγώνα της Εθνικής μας και έως μία ώρα μετά τη λήξη του αγώνα, είτε βρίσκονται στην Ελλάδα είτε στη Βραζιλία. Έτσι μπορούν όλοι oι συνδρομητές Vodafone να έχουν ξέγνοιαστη επικοινωνία τις ώρες των αγώνων και να μοιράζονται με τους φίλους τους τις καλύτερες στιγμές και φάσεις.

Κλείσιμο
Η προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα και ισχύει για τις 14, 20 και 24 Ιουνίου 2014. Περισσότερες πληροφορίες στο vodafone.gr/brazil  

Ταυτόχρονα στα καταστήματα Vodafone και το vodafone.gr  με κάθε αγορά Vodafone Smart συσκευών, όλοι  παίρνουν δώρο τη φανέλα στα εθνικά μας χρώματα. 

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12044 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης