Ποιο Final 4, ποιος τελικός και ποιος Ολυμπιακός; Την Κυριακή οι τηλεθεατές επέλεξαν Survivor!

Ποιο Final 4, ποιος τελικός και ποιος Ολυμπιακός; Την Κυριακή οι τηλεθεατές επέλεξαν Survivor!

To Survivor σημείωσε καλύτερη τηλεθέαση ακόμη και από αυτόν τον τελικό του Final Four

Ποιο Final 4, ποιος τελικός και ποιος Ολυμπιακός; Την Κυριακή οι τηλεθεατές επέλεξαν Survivor!
Νικητής αναδείχθηκε το «Survivor» σε ακόμα μία τηλεοπτική αναμέτρηση. Αυτή τη φορά, ο τηλεοπτικός «αντίπαλος» του ριάλιτι επιβίωσης που σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης, ήταν ο τελικός του «Final Four». Ο Ολυμπιακός πάλεψε για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου μπάσκετ, αλλά δεν τα κατάφερε. Η Φενέρμπαχτσε νίκησε στην έδρα της τους ''ερυθρόλευκους'' με 80-64.

Κλείσιμο


Στο κομμάτι της τηλεθέασης, ο τελικός του «Final Four», ηττήθηκε από το τηλεοπτικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα «Survivor». Η «χλιαρή» αναμέτρηση των «Μαχητών» και των «Διάσημων» και το τρικούβερτο γλέντι τους στον Άγιο Δομίνικο, κέρδισαν τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το «Survivor» σημείωσε τηλεθέαση 41% στο γενικό σύνολο και 50,6% στο δυναμικό κοινό. Από την άλλη, η «μάχη» του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, συγκέντρωσε το ποσοστό 27,5% και 32,4% αντίστοιχα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο διάστημα από τις 21:45 έως τις 23:00 που τα δύο προγράμματα βρέθηκαν απέναντι, το μπάσκετ δεν κατάφερε να περάσει μπροστά παρά μόνο στο κρίσιμο τέταρτο 22:15 – 22:30 που σημείωσε 29,7% έναντι 28,3% του ριάλιτι.

Η υψηλότερη τηλεθέαση του μπάσκετ, σημειώθηκε το πρώτο ημίωρο προβολής που έφτασε έως το 40,2%. Όσο για το Survivor; ''Σκαρφάλωσε'' μετά τα μεσάνυχτα στο 64%!








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης