Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πήγε στην πρεμιέρα της παράστασης «Εκατομμυριούχος» στο θέατρο Παλλάς και οι ρεπόρτερ που βρέθηκαν εκεί απέσπασαν μερικές δηλώσεις της για την πρωταγωνίστρια, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
Η ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει για τη γνωριμία της με την τραγουδίστρια, αλλά η ερώτηση μιας δημοσιογράφου την έκανε να αντιδράσει.
«Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, λόγω της σχέσης και της γνωριμίας που έχετε με τον πατέρα της, τη θυμάστε μικρό παιδί;», ήταν η ερώτηση στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η ηθοποιός απάντησε: «Μικρό παιδί δεν τη θυμάμαι, δεν είμαι γριά, δεν είμαι 150 χρονών. Δεν μπορώ να κάνω κάποια συζήτηση…».
Στην πορεία, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δήλωσε: «Τη θυμάμαι από τη στιγμή που ξεκίνησε, αν εννοείς αυτό. Τη θυμάμαι από την πρώτη φορά που τραγούδησε. Δεν ήταν μικρό παιδί, ήταν ολόκληρη κοπέλα».
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς