Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας είπε ότι τα διόδια αυτά, που προβλέπονται από τη σύμβαση παραχώρησης, θα είναι αναλογικά και θα εξαιρεθούν οι κάτοικοι της περιοχής
Τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την τοποθέτηση των πλευρικών διοδίων στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης και τον Άγιο Στέφανο πρόκειται να υπογράψει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και ΕνέργειαςΣωκράτης Φάμελλος
σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος στην «Πρώτη Γραμμή» του Σκάι .
Ο κ. Φάμελλος είπε ότι τα διόδια αυτά, που προβλέπονται από τη σύμβαση παραχώρησης, θα είναι αναλογικά και θα εξαιρεθούν οι κάτοικοι της περιοχής.
Οι κάτοικοι των γύρω δήμων αντιδρούν έντονα ζητώντας να μην υπογράψει ο κ Φάμελλος την περιβαλλοντική μελέτη για την τοποθέτηση των διοδίων.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.